De când este însărcinată, Amal Clooney poartă numai ținute scumpe. Vezi cât a costat-o garderoba de viitoare mamă până acum!

Publicat pe

Însărcinată cu gemeni în luna a 6-a, Amal Clooney este una dintre cele mai elegante viitoare mame. De când a făcut publică sarcina, soția lui George Clooney pare să aleagă ținutele fashion în detrimentul celor confortabile.

De aceea, pe lângă ținutele scumpe și sofisticate, Amal nu renuță nici la tocuri, iar în ultimul timp a ales să poarte rochii de mii de lire create de designeri de top.

De la un palton Valentino de 5.000 de lire  la o rochie Versace pe covorul roșu de 120.000 de lire, Amal pare să aibă garderobă de 168.135 de lire, și asta calculat doar din ținutele pe care le-a avut în public în ultima lună.

Iată cât a costat-o pe Amal Clooney fiecare apariție de când a făcut publică sarcina!

 

De când este însărcinată, Amal Clooney poartă numai ținute scumpe. Vezi cât a costat-o garderoba de viitoare mamă până acum!De când este însărcinată, Amal Clooney poartă numai ținute scumpe. Vezi cât a costat-o garderoba de viitoare mamă până acum!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Amal Clooney a ținut un discurs de impact în cadrul Națiunilor Unite 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter