Amal Clooney a ținut un discurs de impact în cadrul Națiunilor Unite

Publicat pe

Deși însărcinată cu gemeni, Amal Clooney nu a neglijat nici anul acesta evenimentele din cadrul Organizației Națiunilor Unite. Aceasta a emis ieri un apel de acțiune împotriva ISIS în cadrul discursul său. 


Amal Clooney a ținut un discurs de impact în cadrul Națiunilor UniteAmal Clooney a ținut un discurs de impact în cadrul Națiunilor Unite

Avocat  internațional al drepturilor omului, Amal Clooney a încurajat ONU în cadrul discursului ei, să investigheze acuzațiile de genocid împotriva ISIS.

Prezentă în New York pentru acest eveniment, soția lui George Clooney a purtat o rochie midi de culoarea lămâiei, alături de un palton de aceeași culoare, ținuta fiind accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto.

„Astăzi u suntem mai aproape de justiție, față de cum eram anul trecut când am abordat acestu subiect.” a afirmat aceasta.

Amal, care acționează în numele yazidiți din Irak, a cerut prim-ministrul irakian Haider al-Abadi să  trimită o scrisoare către Consiliului de Securitate al ONU prin care să solicite o investigație asupra ISIS precizând că” este obligația morală a conducerii  pentru a face de fapt acest lucru. „

Amal luptă și susține acest caz de când a  preluat cazul supraviețuitoarei Nadia Murad ce a fost și ea implicată în trafic uman.

Cariera lui Amal se află în lumina reflectoarelor din anul 2014, de când aceasta a devenit partenera lui George Clooney.

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter