De ce nu mai revine Mădălin Ionescu la TV: ”Am refuzat foarte multe colaborări”

Publicat pe

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost invitați la 'Interviurile VIVA!', unde au vorbit despre viața lor și ce s-a schimbat de când nu mai apar pe micul ecran. Fostul prezentator TV de la Kanal D a dezvăluit motivul pentru care nu mai revine la TV. Mădălin Ionescu a primit numeroase oferte din partea televiziunilor.

După mulți ani de televiziune, Mădălin Ionescu a simțit nevoia să ia o pauză. Ultima emisiune TV pe care acesta a prezentat-o a fost 'Wowbiz' de la Kanal D. Mădălin Ionescu a renunțat la televiziune în urmă cu un an de zile când a anunțat că renunță la televiziune, după ce micuța Petra a venit pe lume.

'În perioada asta am fost curtat și am refuzat multe colaborări. Nu am găsit acel proiect care să mi se pară mie avantajos sau care să mă reprezinte cu adevărat în acest moment. Toate ofertele au fost în prime time. Au fost oferte foarte interesante. A fost un nu temporar, încă sunt în discuții cu cei toți care m-au ofertat. Eu sunt cel mai bun prezentator TV din România, glumesc acum, deși este adevărat. Am început și un proiect online și cred foarte mult în asta. Am început ceva și o să-i drumul în curând. Va fi destul de puternic ca impact. Televiziunea a rămas pentru mine o pasiune. Nu pot să șterg atâția ani cu buretele. Am primit oferte la două săptămâni după ce am plecat de la Kanal D. Eram într-o fază în care nu-mi doream decât liniște. Voiam să am grijă de copii, să fiu lângă Cristina. E o pauză după 17 ani de televiziune. Timp de 7 luni nu m-am uitat la televizor. Nici nu am nevoie să mă uit la o emisiune să-mi dau seama ce raiting face. Am făcut și eu niște emisiuni online pe Facebook. În curând veți avea parte de o surpriză plăcută. Vom vedea ce se întâmplă. Cred că voi colabora și cu televiziunea', a declarat Mădălin Ionescu la 'Interviurile VIVA!'.

Citește și: Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu îşi doresc al doilea copil împreună. Întâmpină o singură problemă

Citește și: Marea revenire a lui Mădălin Ionescu. Fostul prezentator TV anunță un proiect grandios / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter