Decizia pe care a luat-o Gabriela Cristea pentru fiica ei: ”De astăzi”

Publicat pe

Gabriela Cristea este cea mai fericită femeie de când în viața ei a apărut micuța Victoria. Prezentatoarea TV și soțul ei, Tavi Clonda, au luat o decizie importantă pentru fiica lor de doar câteva luni.

Vedeta a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare. Se pare că de acum înainte, micuța Victoria va avea cont personal de Instagram. La nici patru luni, Bella Victoria Margot s-a lansat în lumea Instagramului. Bebelușa are deja aproape trei mii de urmăritori și sute de like-uri în doar o singură zi.

'De astăzi, prințesa Victoria își caută prietenii pe Instagram: #BellaVictoriaMargot', este mesajul pe care l-a transmis Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a fost înlocuită definitiv la emisiunea pe care o modera

Șefii de la Kanal D au decis că Bianca Drăgușanu este mult mai potrivită pentru emisiunea 'Te vreau lângă mine', iar Gabriela Cristea să primească o altă emisiune atunci când se va întoarce din concediul de maternitate.

'După știrile care au circulat astăzi în presă și care nu au nicio bază, vă mulțumesc pentru cuvintele voastre frumoase, dar… nu am spus nicio secundă că mă întorc azi în televiziune. Am afirmat că sper să se întâmple cât de curând. Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediul de creșterea copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea și a lui Tavi Clonda le vom luat în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne sunteți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanța într-un sens sau altul. Vă îmbrățisez cu drag!', este mesajul pe care prezentatoarea TV l-a postat recent.

 

Decizia pe care a luat-o Gabriela Cristea pentru fiica ei: 'De astăzi'Decizia pe care a luat-o Gabriela Cristea pentru fiica ei: 'De astăzi'

Citește și: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc de botezul fiicei lor! Când va avea loc

FOTO: Facebook

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter