"Oana punct Roman", la o nouă ediţie! Vedeta a povestit LIVE secrete din viaţa unei mari vedete

Publicat pe

Oana Roman dezbate astăzi, într-o nouă ediţie a emisiunii online „Oana punct Roman”, cele mai importante subiecte care au avut loc săptămâna care tocmai a trecut. Amănunte picante din viaţa unei vedete vor ieşi la iveală! 

Astăzi, LIVE, emisiunea online va debuta cu ştirile care au stat pe buzele tuturor în această perioadă. Au fost scandaluri, au fost evenimente fericite şi importante, Oana Roman le va aduce în actualitate. Pentru urmăritorii săi, vedeta va despica firul în patru şi va scoate la lumină greseli, nereguli. Ca de fiecare dată, Oana Roman va desemna şi personalitatea săptămânii.

„Oana punct Roman”, la o nouă ediţie!

Ediţia de astăzi va fi una interesantă tocmai pentru că secrete din viaţa lui Liviu Vârciu vor ieşi la iveală. Oana Roman îl cunoaşte de o bună perioadă de timp. El a devenit acum câteva luni tată pentru a doua oară. Se comportă exemplar şi este fericit alături de familia sa.

Citeşte şi: Decizia pe care a luat-o Gabriela Cristea pentru fiica ei: 'De astăzi'

Emisiunea online „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter