Delia, emoționată de o fetiță: ”Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor, vreau să zâmbească atunci când mă văd”

Publicat pe

Delia are parte de o surpriză de proporții în cadrul celei de-a doua ediții X Factor, difuzată duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Jurata este profund impresionată de lacrimile unei fetițe care mărturisește că a venit cu fratele ei la X Factor doar ca să o poată vedea pe Delia.

Micuța Andreea și familia ei vin împreună ca să-l susțină pe Andrei Liță, un tânăr de 21 de ani, din Iași, care speră să-i fie recunoscut talentul pe scena X Factor.

'Pe mine nu mă interesează de nimeni altcineva aici, eu doar pe Delia vreau să o văd', spune fetița, iar în momentul în care o vede pe jurata X Factor izbucnește în plâns de emoții: 'Nu mă pot abține, e prima dată când te văd în față'.

Cum lacrimile micuței au emoționat-o foarte tare pe Delia, ea a decis să o ia pe Andreea și să o țină în brațe pe tot parcursul momentului susținut de fratele ei pe scenă.

'Nu-mi place să provoc lacrimi copiilor, vreau să zâmbească atunci când mă văd. M-a sensibilizat foarte tare. Doamne, cum a fost! Cred că o să țină minte experiența asta și cu siguranță îi va plăcea să se vadă la televizor,' spune Delia.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter