GALERIE FOTO. Elena Udrea, însărcinată în 7 luni. Imagini alături de iubitul ei

Publicat pe

Numărul din septembrie al revistei VIVA! a apărut astăzi pe piața cu o copertă controversată. Elena Udrea însărcinată, într-un pictorial îndrăzneț, într-un 'moment încurcat' din viața ei, este, fără doar și poate, un subiect care dă naștere unor serii nesfârșite de polemici.

GALERIE FOTO. Elena Udrea, însărcinată în 7 luni. Imagini alături de iubitul eiGALERIE FOTO. Elena Udrea, însărcinată în 7 luni. Imagini alături de iubitul ei

Însă, în interviul pe care ni l-a acordat, Elena Udrea NU a vorbit despre politică, ci despre viața ei de femeie și mai ales de viitoare mamă.  Așa am aflat nu doar că de la ideea de a deveni mamă și până la un test de sarcină pozitiv a trecut puțin timp, ci și că problemele medicale care au dus la pierderea unuia dintre copii – sarcina fiind gemelară – au speriat-o și întărit-o în același timp.

Îți prezentăm mai jos un prim fragment din interviul pe care Elena Udrea l-a acordat revistei VIVA!

VIVA!: Ați ajuns deja în luna a opta de sarcină și mulți nici nu au crezut că urmează, cu adevărat, să deveniți mamă… Cum a fost această perioadă?

ELENA UDREA: Da, mulți au speculat că aș minți din tot felul de rațiuni care mai de care mai hazardate și situația aceasta m-a amuzat. M-am obișnuit ca oamenii să creadă și să spună despre mine lucruri care nu sunt adevărate și nu mă reprezintă, după atâția ani în atenția publică. Nu aș fi glumit niciodată cu un subiect atât de serios cum este acesta de a face un copil. Iar, de mințit, în ciuda stereotipurilor și marotelor care există în general când vorbim despre politicieni, nu cred că sunt situații în care eu să fi fost prinsă cu vreo minciună. Deci, dacă am spus că sunt însărcinată, înseamnă că așa este.

Ați întâmpinat și o serie de probleme de ordin medical… Cum ați reușit să le depășiți? Mă refer, în special, din punct de vedere emoțional… Nu e ușor pentru nicio femeie să treacă prin asta…

A fost mai dificil pentru că sunt la prima experiență maternală, nu știam aproape nimic despre ce înseamnă o sarcină și mă aflam și singură într-o țară total necunoscută mie. În plus, s-a întâmplat într-o sâmbătă; eu mă aflăm la distanță de două ore de mers cu mașina, de spital, medicii erau acasă, au fost chemați special și au mai durat câteva ore până au putut interveni. Dar am avut atâta încredere că voi face acest copil, că totul e bine până la final, că Dumnezeu știe de ce trebuie să fie acum doar unul, încât am depășit momentul pierderii celuilalt cu convingerea că așa a fost să fie.

Ați făcut eforturi ca să rămâneți însărcinată. Și, totodată, au și existat multe speculații pe această temă, a tratamentelor pe care le-ați fi făcut. Care este adevărul?

Nu aș spune că au fost eforturi pentru că nu m-am gândit  cu mult timp înainte, în mod serios, să am un copil. Am început prin a vedea în ce măsură aș putea rămâne însărcinată în mod natural, mai mult o curiozitate pe care femeile o au mai ales după 40 de ani, apoi gândul a început să lucreze și să devină ușor,ușor, în câteva luni, o dorință. Am mers la un medic extraordinar în Bucureșți, care m-a încurajat de la început prin optimismul și relaxarea pe care mi le-a arătat, când eu mă așteptăm să i se pară ceva ciudat în dorința mea. Mi-a recomandat mai mult pentru discreție clinica parteneră din Atena, unde am avut o primă discuție în vara lui 2017,  cu profesorul Pantos, apoi am lăsat lucrurile în așteptare. Situația mea juridică a fost un motiv de indecizie.

Imediat după vacanța de Anul Nou, totul s-a întâmplat aproape miraculos, în timp de o lună de la întâlnirea întâmplătoare în parcarea din Stejarii cu medicul care, probabil, nu mai credea că vreau într-adevăr să fac un copil, și până la faptul că, în mod neașteptat și pentru cei de la Atena, tratamentul și întreg procesul de fertilizare au funcționat impecabil și am rămas însărcinată de la prima încercare. Medicii, dar și asistenta româncă din Grecia, Laura, au încercat să mă pregătească pentru un posibil eșec, spunându-mi că acestea sunt foarte frecvente chiar și la femeile de 30 de ani, cu atât mai mult cu cât eu am 44 și sunt la prima încercare. Dar că vom relua și șansele de reușită vor fi mai mari data viitoare. Le-am spus că sigur la mine va fi bine de prima dată, să fie liniștiți.

Sunt multe aspecte care m-au convins că este voința lui Dumnezeu să am acest copil acum, într-un moment încurcat din viața mea. Poate cel mai încurcat.

Să alegi să faci un copil când sunt atâtea necunoscute în viitorul tău, să pleci singură, însărcinată, undeva unde nu știi exact ce găseșți și ce te așteaptă, până și pentru mine este mult. De aceea am cerut îndrumare de la Dumnezeu pentru alegerea mea și am spus și spun mereu, „Facă-se voia Ta, Doamne!'.

*Continuarea interviului o puteti citi în numărul de septembrie al revistei VIVA!, disponibil începând de vineri, 31 august, la toate punctele de difuzare a presei

*********

Revista VIVA! a realizat un demers jurnalistic, care răspunde în primul rând întrebărilor legate de veridicitatea sarcinii Elenei Udrea. Pictorialul și interviul cu Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în România și fugară în Costa Rica nu servesc niciunui alt interes, în afara celui public și al publicului. Revista VIVA! nu a plătit și nu a primit bani pentru acest subiect.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter