Delia – Se poartă relaxarea

Publicat pe

De 15 ani are concerte peste concerte, de doi ani este soţie, iar în viitorul apropiat plănuieşte să devină mamă. Ne-a mărturisit că ar mai vrea să copilărească puţin, totuşi, să mai plece în câteva vacanţe, să mai petreacă un pic, să se mute într-o casă cu dressing mai mare.

 

 Delia

 

 

Când am sunat-o pe Delia să îi propun acest material se afla cu soţul ei, Răzvan, într-o mini escapadă la Londra. Nu cre­deam că vom reuşi să stabilim o dată, mai ales că artista are o perioadă ex­trem de aglomerată. După ce emoţia că materialul nu va ieşi a trecut, după ce aveam o dată stabilită, un nou gând a început să mă neliniştească. Proverbialul obicei de a întârzia al Deliei nu e niciun secret pentru jur-nalişti, iar redacţia VIVA! chiar a strâns ceva poveşti pe această temă de-a lungul anilor. Ba avem şi o în-tâmplare de acum câţiva ani în care Delia a uitat complet de şedinţa foto de copertă pentru VIVA! şi a plecat la Constanţa. Ei bine, am de făcut un anunţ: Delia nu mai întârzie. A venit la timp, a cerut o cafea, şi-a aprins o ţigară, iar apoi s-a aşezat cuminte la machiaj şi coafură, pentru ca echipa să o transforme într-o divă în stilul anilor 90.

 

Cât de ocupată eşti în această peri­oadă, Delia?

Am o perioadă destul de plină, foarte multe concerte, mă pregătesc cu ban­dul meu şi de un concert la Sala Pa­latului, care preconizăm că va avea loc în toamnă sau de sărbători, nu ştiu încă. Deocamdată suntem în pregătiri.

 

După 15 ani de concerte, nu te-ai plicti­sit, nu ai obosit? De unde îţi iei energia?

Eu şi Răzvan, soţul meu, facem pau­ze tot timpul. Că e un city break, că sunt două săptămâni de vacanţă, o lună, ideea e că plecăm constant. Cred că în aprilie plec în Maldive.

 

Şi tocmai te-ai întors de la Londra. Cum a mers shopping-ul acolo?

Să ştii că îmi cumpăr lucruri care îmi fac cu ochiul din vitrine, nu mă duc chi­tită pe ceva. Îmi iau accesorii de peste tot, haine de designeri ciudaţi, dar nu plec cu ideea că am nevoie de ceva anu­me. Pentru că niciodată nu am nevoie.

 

OANA POPOIAG Foto DIMITRI CACEAUNE

 

VEZI si un interviu video cu DELIA

 

Continuarea în numărul de aprilie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 3 aprilie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter