Răzvan şi Irina Fodor – Îşi doresc încă o fetiţă - VIDEO

Publicat pe

„Suntem un cuplu atât de anost!… Asta spune Răzvan despre el şi soţia sa, Irina, devenită de curând co-prezentator „Poveştiri de noapte (Acasă TV). Noi spunem că nu are dreptate. Am stat de vorbă cu doi oameni plini de umor, care tocmai au împlinit trei ani de când sunt părinţii unei fetiţe.

 

 

Familia Fodor

 

În acest moment Răzvan, Irina şi Dia­na probabil sunt în vacanţă undeva la munte, la mare sau oriunde în afara Bucureştiului, aşa cum şi-au propus, dar când i-am întâlnit eu, abia dacă mai reuşeau să petreacă o oră împreună. Răzvan filma intens pentru Masterchef, iar Irina se pregătea pentru noul ei job, cel de prezentator Poveştiri de noapte, care urma să înceapă chiar de ziua fetiţei lor, Diana. Cu toate aces­tea, au ajuns la şedinţa foto matinală cu 15 minute înainte de ora stabilită. Se poate spune că am avut de-a face cu o familie de vedete, însă această familie e una dintre cele mai normale şi relaxante pe care le-am întâlnit în general, până acum. Răzvan şi Irina nu se feresc să ex­plice că au un apartament în Berceni, că deocamdată nu îşi pot lua o casă, că vor să îşi dea fetiţa la o grădiniţă de stat şi că un pulover Baby Dior li se pare inutil de costisitor. Cât timp am stat noi de vorbă, Diana s-a jucat liniştită în camera alăturată, nesolicitându-şi părinţii nici măcar o secundă.

 

Răzvan, chiar azi dimineaţă citeam pe blogul tău un post despre obiceiul oa­ menilor de a întârzia. Evident că m-am grăbit foarte tare apoi. Care dintre voi s-a trezit atât de devreme azi?

Eu. Cred că am transformat-o un pic în boală, dar nu am nimic de pierdut. Scri­am pe blog de întârzierea la petreceri, acolo e cel mai deranjant. Înţeleg sfertul academic, înţeleg să întârzii 45 de minu­te că eşti vedetă şi vrei să-ţi faci apariţia într-un mare fel, dar să vii la 3 ore după începerea evenimentului, să faci trei poze, să bei un pahar şi să pleci… e clar că nu îţi pasă de evenimentul acela sau că vrei doar să apari.

 

La cât te-a trezit azi, Irina?

Răzvan: La 7.30.

Irina: E un fel de a spune că m-a trezit el. Doar a pus alarma aseară pe telefon, dar eu m-am trezit prima, eu m-am dus să fac cafeaua şi eu l-am trezit şi pe el.

R: Da, mami, mi-ai dat 15 minute, dar eu muncesc până la 4 dimineaţa, fiindcă filmez pentru Masterchef. În fiecare an, în februarie şi martie, am cam o lună şi jumătate în care termin filmările la 4 di­mineaţa, mă trezesc la 10.30, iar la 2 după-amiază plec iarăşi către Buftea.

I: Când eu plec la 9.30 dimineaţa din casă, el doarme. Când mă întorc, deja e în Buftea. Când vine el, eu deja dorm.

 

Dacă abia vă mai vedeţi voi doi, de Diana când aveţi timp?

I: El o vede dimineaţa, până să plece în Buftea, eu o văd seara. Mă întorc la un 7-8 şi stau cu ea până la 10-10.30.

 

OANA POPOIAG, FOTO: ANDREEA GOIA

 

Continuarea în numărul de aprilie al revistei VIVA!, la standurile de presă din 3 aprilie.

 

[youtube]http://youtu.be/fCdyDkgmbeI[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter