Delia și Mihai Bendeac își alintă mamele într-un mod unic. Cei doi au recunoscut în fața tuturor

Publicat pe

Reacțiile unui concurent de doar 18 ani i-au emoționat pe jurații 'iUmor', care și-au amintit la rândul lor cum își alintă mamele în momentele de afecțiune. Delia și Mihai Bendeac își alintă mamele într-un mod unic.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au fost amuzați și emoționați, în același timp, să vadă cum un concurent de doar 18 ani s-a grăbit să o sune pe 'mami' după o prestație foarte îndrăzneață de rap. 'E frumos ca un bărbat să îi spună mamai sale . E un semn de iubire', a contracarat imediat Cheloo râsetele celor din sală.

Mai mult, Mihai Bendeac a mărturisit că și el are un cuvând de alint pentru mama sa: 'Eu îi spun muca', a spus juratul 'iUmor'. 'Eu îi spun sau ', a anunțat imediat și Delia, care s-a lăsat prinsă în joc.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Juriu 'iUmor'

Juriu 'iUmor'

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA' de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter