Ozana Barabancea merge la sală. Vedeta și-a luat antrenor personal: ”Mi-e frică”

Publicat pe

Ozana Barabancea merge la sală și vrea să arate așa cum și-a dorit dintotdeauna. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' și-a luat antrenor personale și îl ascultă cu strictețe. Ozana face tot ce antrenorul ei îi spune, iar rezultatele nu întârzie să apară.

A slăbit foarte mult, iar transformarea ei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Ozana Barabancea nu se culcă pe o ureche după ce a făcut operația de micșorare a stomacului și merge acum și la sala de fitness. Chiar dacă este foarte greu și solicitant antrenamentul pe care îl face, vedeta reușește să-l ducă până la capăt și să facă toate exercițiile indicate de antrenorul ei, Alexandrer Florescu.

Ozana Barabancea și Alexander Florescu

Ozana Barabancea și Alexander Florescu

'Mi-e frică! O să devin mai frumoasă decât prevede legea! Fără scăpare! L-am urât azi tot antrenamentul pe tânărul bavarez Alexander Florescu. Am coborât scările și ce era la gura mea… Dar îi mulțumesc și îi sunt recunoscătoare că nu negociază cu mine. Ajung să fac toate exercițiile date. Încetul cu încetul se face oțetul!', a scris Ozana Barabancea pe social media.

Ozana Barabancea a slăbit 38 de kilograme

Pentru a ajunge la kilogramele pe care le avea în liceu, jurata de la 'Te cunosc de undeva' a apelat la bisturiu. Ozana Barabancea a reușit să slăbească 38 de kilograme în 7 luni și jumătate, însă tot mai vrea să slăbească.

„Am reuşit să slăbesc, acum trebuie să mă menţin, nu e uşor. Am slăbit 38 de kilograme în 7 luni şi jumătate, mai am de dat jos 6 kilograme pentru a reveni la silueta din liceu. Nu am reuşit să slăbesc prin diete, probabil nu am avut destul de multă voinţă. Trebuie să fac obligatoriu sport. Mă doare spatele şi e nevoie de gimnastică. Am băut lichide 10 zile după operaţie, doar lichide, supă strecurată. Acum, la şapte luni mănânc orice, mănânc să mă hrănesc, în jur de 100 de grame la masă. Sunt atentă la ce mănânc, am renunţat la ceapă şi la mămăligă caldă cu brânză, să nu îmi fie rău.', a declarat artista la Antena Stars.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter