Demi Lovato a vorbit pentru prima dată despre dependența sa de droguri: „Luam cocaină cu mine în...”

Publicat pe

Demi Lovato a recunoscut că a avut probleme cu drogurile în urmă cu câțiva ani, deși ea promova o viață curată în acea perioadă, fără stupefiante.

În cadrul documentarului „Simply Complicated', artista a vorbit deschis despre experiența sa cu drogurile, în anul 2012, deși trecuseră doi ani de când a fost la reabilitare pentru consumul de stupefiante și alcool.

„Nu lucram la programul meu de recuperare. Nu eram pregătită să fiu curată. Luam cocaină cu mine în avion, o luam în toaletă, o luam noaptea… Vreo două luni am folosit zilnic', a recunoscut Demi Lovato.

Mai mult, pentru a-i ieși bine analizele atunci când era testată pentru consumul de droguri, vedeta folosea urina altor persoane.

Vezi și: Fergie dă vina pe Josh Duhamel pentru divorțul dintre ei: „Nu a fost planul meu'

„Într-o seară am luat o grămadă de cocaină și câteva Xanax și m-am înecat puțin. Inima mea a început să bată foarte tare și am crezut că fac o supradoză', a mai mărturisit Demi.

În același documentar, managerul ei, Phil McIntyre, a dezvăluit că și-a dat seama că Lovato încă mai consuma droguri în momentul în care ea era prezentă într-o emisiune tv.

„Eram în New York și era clar pe ceva; era în direct la o emisiune și promova noul ei stil de viață', a spus Phil.

Demi Lovato a fost nevoită să renunțe definitiv la droguri în momentul în care toată echipa ei (avocați, agenți, manageri) au zis că o vor lăsa baltă dacă nu renunță la această dependență. Astfel, artista a decis să își revină și să își păstreze oamenii alături.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter