Fergie dă vina pe Josh Duhamel pentru divorțul dintre ei: „Nu a fost planul meu”

Publicat pe

Fergie și Josh Duhamel au șocat pe toată lumea când au anunțat că divorțează după 8 ani de mariaj, iar acum artista a dezvăluit că, de fapt, decizia de a pune punct relației lor a fost a lui Josh.

În timp ce discuta sincer cu gazda unui talk show american, Wendy Williams, Fergie a fost copleșită de emoții atunci când a vorbit despre divorț.

„Nu a fost planul meu. Aș fi vrut să rămânem căsătoriți pentru totdeauna', a mărturisit vedeta. Cuplul s-a logodit în decembrie 2007 după trei ani de relație și s-au căsătorit în ianuarie 2009.

Fergie a fost atinsă și de subiectul fiului ei, în vârstă de 4 ani, pe care îl are cu Josh.

„Îl iubesc pe Josh. Este tatăl copilului meu. Vom avea pentru totdeauna acest proiect împreună și va trebui să facem tot ce e mai bun', a mai declarat Fergie.

Se pare că cei doi s-au despărâit la începutul acestui an, însă au dat vestea tuturor abia în luna septembrie.

„Cu dragoste și respect absolut am decis să ne despărțim la începutul acestui an. Pentru a oferi familiilor noastre cea mai bună oportunitate să se adapteze, am hotărât să păstrăm asta în privat înainte de a împărtăși publicului. Suntem și vom fi mereu uniți în a ne sprijini reciproc, dar și familiile noastre', era declarația oficială a celor doi.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter