Dulce împăcare?! Felul în care Matei Stratan încearcă să o recucerească pe Mădălina Ghenea

Publicat pe

Mădălina Ghenea şi Matei Statan pare că au îngropat securea războiului şi au revenit la sentimente mai bune după ce cu zile în urmă cei doi s-au certat în plină stradă. Poate fi vorba acum despre o împăcare.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au fost surprinşi săptămâna aceasta, seara, împreună. Cei doi au ieşit la un restanrant de fiţe din capitală împreună, acolo unde nu au socializat foarte mult. Ea ba se uita pe reţelele de socializare, ba pe nişte foi pe care milionarul i le adusese, noteaza spynews.ro. Pe partea cealaltă, Matei Stratan era ceva mai liniştit, fuma şi se relaxa în compania mamei fetiţei sale.

Citeşte şi: Mesajul Lidiei Buble după ce a fost obligată să plece de pe scenă sub escorta poliției: „Nimeni nu-mi garanta siguranţa!'

Cei doi nu au petrecut foarte mult timp în locaţie şi au plecat împreună spre apartamentul din Bucureşti în care locuieşte Mădălina Ghenea cu fetiţa sa. Nu au mai existat incidente pe drum, iar cei doi au urcat împreună în casă. Matei Stratan a fost cel care căra pungile cu cadouri: o cutie scumpă cu pantofi, o pungă cu haine de la un brand celebru. Se pare că vrea să o recucerească pe Mădălina cu cadouri scumpe.

După ore bune, târziu în noapte, Matei Stratan a ieşit singur, semn că acesta vrea să păstreze discreţia. Se pare că cei doi sunt pe drumul cel bun, probabil curând îi vom vedea fericiţi împreună, alături de micuţa lor!

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter