Diana Bart îşi doreşte al doilea copil. Cum face faţă prezentatoarea TV rolului de mămică

Publicat pe
Diana Bart îşi doreşte al doilea copil

Diana Bart îşi doreşte al doilea copil. Prezentatoarea TV are un program destul de aglomerat, se împarte între cariera sa în televiziune şi viaţa de mămică. Nu îi este uşor, dar pe toate le face cu plăcere. Într-un interviu EXCLUSIV VIVA!, aceasta a făcut declaraţii inedite. 

La evenimentul de lansare al maşinii Audi Q8, Diana Bart a venit însoţită de fiica sa. Ea ne-a povestit cum este viaţa de mămică şi cea de jurnalist. Le face pe amândouă cu mare plăcere.

Ea a mai adăugat că îşi doreşte şi al doilea copil. Se simte bine în postura de mămică, timpul liber dedicându-l mereu familiei. Cu toate acestea, romantismul nu a dispărut, viaţa de cuplu este nemaipomenit de frumoasă.

„Se completează bine. Automat nu pot să renunţ nici la carieră, nici la viaţa de familie. Aşa este normal, să fii pe picioarele tale. Trebuie să fii un exemplu pentru copii. Nu pot să spun că este uşor. Eu mă bucur că nu am bonă, pentru că cea mică după cum se observă este mereu cu mine. Şi asta m-a ajutat foarte mult, este extrem de sociabilă. (…) Da, îmi doresc al doilea copil…curând. E foarte frumos.”, a spus Diana Bart exclusiv pentru VIVA!. Urmăriţi întregul interviu VIDEO.

 

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro