Problemele pe care le întâmpină Florin Busuioc în carieră. E nevoit să lucreze şi în weekend - EXCLUSIV

Publicat pe

Problemele pe care le întâmpină Florin Busuioc în carieră. De ani de zile apare la TV, dar şi pe scena teatrului. Cu greu reuşeşte să le îmbine, astfel încât este nevoit să lucreze şi în weekend. Iată un interviu EXCLUSIV VIVA! cu acesta!

Este om de televiziune, este artist, actor şi are şi o familie frumoasă. Cum reuşeşte să le facă pe toate? Chiar de la Florin Busuioc am aflat că programul său începe la ora cinci, merge la Pro TV, prezintă rubrica meteo şi bea peste 10 cafele. Nu e uşor. În weekend merge şi la teatru!

„Programul meu nu este foarte spectaculos. Problemele pe care le întâmpin eu sunt legate de faptul că având ştirile de seară şi terminând destul de târziu, nu prea mai apuc să merg la teatru. Mă încurcă puţin treaba asta. Încerc să rezolv problema în weekend-uri. Teatrul este o parte destul de improtantă din viaţa mea. În general programul e legat de familie, de repetiţii, când am un spectacol în pregătire. Am două spectacole în pregătire. „, a spus actorul. Urmăriţi interviul VIDEO.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter