Cu ce vedetă s-a iubit Cătălin Botezatu. Sigur nu îți mai aduci aminte de ea

Publicat pe

Cătălin Botezatu este un mare cuceritor, iar celebrul designer are o listă lungă cu vedete cu care s-a iubit. După mai multe relații care nu au mers, acesta este singur acum și nu se plânge de acest statut. Cătălin Botezatu s-a iubit și cu Bianca Brad.

La începutul anilor 80, Cătălin Botezatu s-a iubit cu Bianca Brad, un celebru manechin. La vremea aceea, designerul abia cunoștea lumea modei.  Cătălin Botezatu a fost la un pas de a ajunge în fața altarului alături de Bianca Brad.

„Bianca Brad a fost cea care mi-a sugerat. Ea m-a îndrumat spre lumea fashionului, am reuşit să mă angajez ca manechin. A fost un exemplu pentru mine, femeia de care m-am îndrăgostit”, spunea Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp. Cei doi au rămas în relaţii de prietenie şi acum.

Bianca Brad are acum 50 de ani și aceeași frumusețe. Fosta 'Miss Prinţesa Frumuseţii' în 1991 are un băiat și o familie fericită.

Cu ce vedetă s-a iubit Cătălin Botezatu. Sigur nu îți mai aduci aminte de eaCu ce vedetă s-a iubit Cătălin Botezatu. Sigur nu îți mai aduci aminte de ea

Citește și: Prima dragoste a lui Cătălin Botezatu. Designerul a vrut să își taie venele pentru ea

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter