Selma Blair suferă de scleroză multiplă. Mesajul emoționant transmis de actriță

Publicat pe

Selma Blair a anunțat personal că suferă de scleroză multiplă. Într-o postare pe Instagram ea a spus că trece de ceva timp printr-o perioadă dificilă, dar medicamentele își fac efectul. Actrița filmează în prezent pentru un serial!

Actrița a fost diagnosticată în urmă cu 4 luni, dar că probabil are această afecţiune de 15 ani. Ea a explicat pe Instagram că a fost diagnosticată cu această boală în august, dar îi resimte simptomele „de ani de zile.

'Sunt handicapată. Mi se întâmplă să cad. Scap obiecte. Memoria îmi este înceţoşată, povesteşte actriţa, care filmează în serialul science-fiction Netflix „Another Life, exprimându-şi recunoştinţa faţă de costumiera Alissa Swanson, care o ajută se îmbrace.

'Sper să le dau speranţă altora, a adăugat actriţa, care a povestit că simte o mare oboseală fizică.  'Vreau să mă joc cu fiul meu din nou. Vreau să merg pe stradă şi să urc pe cal. Am o scleroză în plăci şi asta e viaţa. Dar dacă mă vedeţi că trântesc chestii pe stradă, nu ezitaţi să mă ajutaţi să le adun, mai scrie actriţa.

https://www.instagram.com/p/BpKjP_7FnWQ/?utm_source=ig_embed

Ce este scleroza în plăci

Scleroza în plăci, care afectează peste două milioane de persoane în lume, mai ales femei, provoacă o degenerare a sistemului imunitar, care atacă mielina, membrana care protejează fibrele nervoase, şi provoacă simptome precum slăbirea musculară, tulburări de echilibru, de vedere, de vorbire, paralizii. Pe termen mai scurt sau mai lung, se poate instala un handicap ireversibil, notează Adevărul.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter