Din culise: imagini RARE cu Beyonce și tatăl său. Gestul incredibil făcut de părinții divorțați, de dragul ei!

Publicat pe
Din culise: imagini RARE cu Beyonce și tatăl său. Gestul incredibil făcut de părinții divorțați, de dragul ei!Din culise: imagini RARE cu Beyonce și tatăl său. Gestul incredibil făcut de părinții divorțați, de dragul ei!

Ultimul concert din turneul lui Beyonce a adus la un loc sute de mii de oameni, dar cei mai importanți invitați ai serii au fost părinții ei. Divorțați din 2011, după 31 de ani de mariaj, aceștia au făcut pace de dragul fiicei, iar artista a făcut publice o serie de fotografii cu tatăl său, pe care l-a concediat din postul de manager în urmă cu mai mulți ani.

În ciuda relației controversate pe care Beyonce a avut-o de-a lungul timpului cu tatăl său, Mathew Knowles, sângele apă nu se face, așa că ultimul concert al artistei din turneul On The Run II a fost ocazia perfectă de a-și revedea părintele. Cântăreața a făcut publice o serie de imagini emoționante din culise, unde apare alături de tatăl său, dar, surpriză, și de mama sa, care a divorțat de Mathew acum șapte ani, după o viață nefericită alături de acesta.

Imagini rare cu Beyonce și tatăl său. Cei doi au avut o relație turbulentă

În ciuda disensiunilor din trecut, cauzate de faptul că Beyonce și-a concediat tatăl din postul de manager în 2011, cei doi au îngropat, se pare, securea războiului și au revenit la sentimente mai bune. Se spune că la baza decizie artistei de a-și da afară tatăl din postul respectiv stă un motiv personal: acesta și-ar fi înșelat soția, pe Tina Knowles.

Mathew Knowles a fost managerul artistei încă din perioada 'Destiny s Child', dar pe măsură ce artista a început să evolueze muzical, au apărut altercațiile profesionale. 'Am tot avut diferențe de opinii. Eu ziceam 'nu' la un concert și mă trezeam că el îl programa împotriva voinței mele. Eram apoi nevoită să onorez contractul, pentru că făcea rău la imagine să anulez', a declarat la un moment dat Beyonce.

Se pare că mama artistei nu a avut o viață tocmai liniștită cu Mathew Knowles. Acesta ar fi înșelat-o în repetate rânduri și chiar și-ar fi părăsit familia o perioadă, pe când Beyonce avea doar două luni.

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Iulia Albu o critică pe Roxana Ciuhulescu după nuntă: „Rochia nu este vreo minune a lumii'

Vedete pe covorul roșu la American Media Awards 2018. Lista completă a câștigătorilor

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter