DJ Wanda, sexy pe motor!

Publicat pe

DJ Wanda  (37 de ani) a realizat o şedinţă foto special pentru fanii ei de pe Facebook. Purtând doar un sutien negru, şort şi pantofi sport Isabel Marant, DJ-iţa s-a urcat pe un scuter Aprilia Mojito şi s-a lăsat fotografiată în ipostaze îndrăzneţe.

DJ-Wanda-motor-1

 

La 37 de ani, DJ Wanda a reuşit performanţa de a arăta perfect după ce a renunţat complet la dulciuri prin… hipnoză.

De mai bine de 18 luni, vedeta a renunţat complet şi la alimentele de conţin carbohidraţi. Wanda este adepta unui stil de viaţă sănătos, aleargă prin parc de trei ori pe săptămână, urmează un program strict de antrenamente de fitness şi nu consumă niciodată mai mult de 1200 de calorii pe zi.

Dj-Wanda-motor-2

 

„După ce am înţeles că zahărul este inamicul numărul unu al organismului am început să iau măsuri. Am renunţat la alimentele bogate în carbohidraţi, dar recunosc că, uneori, nu mă puteam abţine de la prăjituri. După câteva şedinţe de hipnoză, corpul meu a uitat de nevoia de dulciuri. Secretul constă în programarea mentală a creierului. De mai bine de 18 luni nu am mai gustat nimic dulce”, declară DJ Wanda.

 

Dj-Wanda-motor-3

 

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter