Cristina Rus a lansat un nou videoclip chiar de ziua ei de naştere

Publicat pe

După o perioadă în care s-a dedicat exclusiv familiei, Cristina Rus revine în industria muzicală cu un nou proiect. Artista a lansat cu ocazia zilei sale de naştere cel mai nou videoclip al său, În doi'.

 

Cristina Rus nu a dorit un clip de imagine, ci unul bazat pe un scenariu complex, cinematografic. Ea interpretează rolul unei regine, întruchiparea femeii visurilor oricărui bărbat, pentru care acesta trebuie să lupte, spărgând ziduri şi trecând peste ispitele de zi cu zi. Producţia abundă în efecte speciale, decoruri spectaculoase.

 

[youtube]http://youtu.be/s61ceHMSFMw[/youtube]

 

Dragostea este doar în doi! Nu o căutaţi în altă parte! Nu vă pierdeţi prin ceaţa ispitelor!', declară artista, Cristina Rus, care a împlinit 32 de ani.

Cristina a avut alături persoane showbiz care i-au urat La mulţi ani':  Nadia Comăneci, Alexandru Ciucu, Carmen Negoiţă, Giulia Nahmany, Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol, membrii trupei LaLa Band, Pavel Stratan, Roxana Iliescu.

 

Cristina Rus a lansat un nou videoclip chiar de ziua ei de naştereCristina Rus a lansat un nou videoclip chiar de ziua ei de naştere

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter