Donald Trump va deveni pentru a noua oară bunic

Publicat pe

Donald Trump va deveni pentru a noua oară bunic. Președintele SUA a primit vestea cea mare din partea fiului său, Eric Trump, a cărei soție, Lara, este însărcinată.

Cuplul așteaptă primul lor copil care va fi un băiat, Lara fiind însărcinată în cel de-al doilea trimestru.

A fost un an extraordinar pentru familia Trump și nu putem să nu fim atât de încântați de următorul mare pas în viața noastră. Suntem fericiți să aducem pe lume un băiat în septembrie', au spus cei doi pentru Daily Mail.

Eric și Lara au mai dezvăluit că secretul lor nu a fost ușor de ținut, mai ales după ce a împărtășit vestea cea mare cu tatăl lui Eric, Donald Trump.

Tatăl lui Eric a fost atât de fericit încât ne-am îngrijorat că va dezvălui secretul la vreo conferință de presă', a spus Lara pentru People.

Eric a aflat despre sarcina Larei pe 6 ianuarie, atunci când a împlinit 33 de ani. Totuși cei doi au o problemă în privința numelui. Având în vedere că va fi al nouălea nepot al președintelui american, aceștia nu știu ce nume să aleagă pentru că toate cele care le plăceau s-au folosit deja la ceilalți nepoți ai lui Donald Trump.

Cum era și normal, Donald Trump i-a felicitat și public, de această dată, pe viitorii părinți pe pagina sa de Twitter.

Felicitări Eric și Lara. Sunt foarte mândru și fericit pentru voi doi', a scris prședintele SUA în tweet-ul său. Lara a răspuns: „Mulțumesc bunicule'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Donald Trump, încercare nereușită pentru a scăpa de acuzațiile de misoginism. Vezi ce a postat cu ocazia „Zilei Internaționale a Femeii'!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter