Donald Trump, încercare nereușită pentru a scăpa de acuzațiile de misoginism. Vezi ce a postat cu ocazia „Zilei Internaționale a Femeii”!

Publicat pe

În încercarea de a părea un bărbat care apără drepturile femeilor, Donald Trump a stărnit reacții negative pe Twitter după mesajul pe care l-a postat cu ocazia „Zilei Internaționale a Femeii'.

Deși este renumit pentru misoginism, președintele SUA a postat un tweet de 8 Martie prin care are numai cuvinte de apreciere la adresa femeilor din toată lumea.

„Am un respect imens pentru femei și pentru numeroasele roluri pe care le servesc care sunt importante pentru structura societății noastre și pentru economie', a scris președintele SUA în primul său tweet.

 

„Cu ocazia „Zilei Internaționale a Femeii', alăturați-vă mie pentru a onora rolul critic al femeilor de aici din America și din întreaga lume', a mai scris Donald Trump pe contul său de Twitter.

 

Reacțiile nu au întârziat să apară, așa că vedete și nu numai l-au criticat și au considerat mesajul lui unul mincinos, mai ales că președintele amercian a reușit să o umilească până și pe soția sa, Melania Trump, în public. În plus, urmăritorii lui Donald Trump nu cred că acesta ar fi scris tweet-urile, iar cei care au un simț al umorului mai dezvoltat au postat gif-uri haioase pentru cel care conduce SUA prin care îi arată că postările sale nu prezintă credibilitate.

 


Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Gestul Melaniei Trump care face înconjurul internetului! Reacția incredibilă pe care a avut-o atunci când Donald Trump a atins-o!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter