Cum a slăbit Andreea Marin și a reușit să aibă o formă actuală de invidiat

Publicat pe

Andreea Marin strălucește după divorțul de Tuncay și arată din ce în ce mai bine. A slăbit mult, face sport și noua emisiune de dans în care este jurat o motivează să facă mișcare zilnic.

Zâna a avut mare grijă la alimentație de la începutul anului și asta se vede. În plus, vedeta și-a schimbat și stilul, abordând ținute sexy pentru emisiunile în care este invitată, iar acest lucru o prinde foarte bine. A slăbit, este sexy, zâmbește tot timpul și pare că prezentul este frumos și plin de culoare pentru ea.

Andreea a slăbit 7 kilograme în numai 2 luni. Aceasta a postat și câteva fotografii pe pagina sa de Facebook în timpul unui antrenament de la sală și explică de ce se face sport din greu zilnic.

Am promis că mă voi antrena zi de zi, din respect pentru efortul susținut al concurenților „Uite cine dansează” pe care îi jurizez și vreau să simtă că le înțeleg și le respect strădania. Și mă țin de treabă. Masurătoarea arată și un rezultat neașteptat după sport și o scurtă detoxifiere (2 weekenduri și o săptămână de dietă recomandată de nutriționist între ele), precum și nutriție moderată și cât mai ordonată posibil: o pierdere în greutate de 7 kg din ianuarie până acum. Deci, se poate!', a scris vedeta pe contul să de Facebook.

Iată imagini cu Andreea Marin de când a slăbit și și-a schimbat stilul!

Cum a slăbit Andreea Marin și a reușit să aibă o formă actuală de invidiatCum a slăbit Andreea Marin și a reușit să aibă o formă actuală de invidiat

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Marin și-a arătat fiica pentru prima dată 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter