Dorian Popa s-a accidentat grav la ”Ultimul trib”: ”I-a sărit genunchiul”

Publicat pe

Dorian Popa este tot timpul plin de energie și reușește să facă față tuturor provocărilor la care este supus. Artistul a plecat în Madagascar cu gândul să câștige marele premiu de 100.000 de euro care este pus la bătaie în emisiunea 'Ultimul trib'. Socoateala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, pentru că Dorian Popa s-a accidentat grav în timpul unei probe.

Artistul este competitiv și își dorește ca echipa lui să ajungă până în finală. Probele pe care le are de trecut în Madagascar sunt foarte dicifile, iar concurenții se pot accidenta foarte ușor. Dorian Popa a trecut printr-o situație foarte grea, pentru că în timpul unei probe genunchiul i-a sărit. Toți colegii i-au sărit în ajutor, iar mai apoi a avut parte de îngrijire medicală.

„Când am văzut ce se întâmplă cu piciorul lui, am crezut că leșin. Nu pot să cred că poate să suporte asemenea durere', a spus Paula Chirilă, de la „Lemuri'.

Citește și: Dorian Popa şi-a tăiat limba la 8 ani. Juratul 'Next Star' a trecut prin momente dificile

În aceste condiții, 'Lemurii' au fost nevoiți să continue concursul cu un om în minus, dar chiar și așa au reușit să își atingă scopul propus: să câștige proba și să evite să fie nevoiți să nominalizeze un om. 'A fost măcel! Parcă era bătălia de la Mărășești!', a povestit apoi Daniela Crudu.  Abia la finalul probei, Dorian a acceptat să fie ridicat pe targă și dus la ambulanță.

Cum se vor descurca cele trei triburi și ce se va întâmpla cu Dorian Popa, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

În continuare, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru 'Teritoriu', cât și pentru 'Eliminare', pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.  

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter