Exfoliant floral pentru corp preparat în casă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Acum poate fi vară indiferent de sezon! Cum? Răsfățându-te cu un exfoliant floral pentru corp! Îl prepari la tine acasă, din câteva ingrediente naturale.

Transformă-ți ritualul banal al dușului într-unul cu accente spa, care te teleportează direct în sezonul estival.

Aromă plăcută de flori, curățarea pielii, căldura apei, relaxare și, cel mai important, timp pentru tine petrecut fabulos.

Citește și:

Tratament împotriva punctelor negre, pe care să îl faci acasă

Mix de uleiuri pentru unghii mai puternice

Mai mult, dacă ești în căutarea unui cadou special, poți prepara și oferi acest scrub homemade unei prietene bune, care va aprecia nu doar produsul ci și efortul tău de a-l concepe de la 0.

Cumpără un borcan șic, de dimensiuni medii, niște funde simpatice, cât mai raw, și ieși din tiparele cadourilor obișnuite.

Scrub-ul nostru nu presupune vreo tehnică specială de preparare, nici tratament termic, ci dozarea ingredientelor, amestecarea lor și apoi mutarea în recipientul dedicat păstrării.

Ce îți trebuie: o cană de sare de mare grunjoasă, jumătate de cană de ulei de migdale dulci, 10 picături de ulei esențial floral (alegi tu preferatul tău) și un sfert de cană de flori de lavandă.

Florile de lavandă trebuie să fie naturale, uscate, și în mai toate piețele găsești doamne care vând buchețele la prețuri prietenoase.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter