Dorian Popa, tată de fată? Artistul a dezvăluit cum va proceda în calitate de părinte

Publicat pe

Dorian Popa are de gând ca pe viitor să devină tată. Speră că va avea un băiat, însă presimţirile sale îl fac să creadă că va ţine în braţe o fetiţă.

Cântăreţul se gândeşte ca va fi un tată de fată destul de exigent. Îşi doreşte un băiat, să îl înveţe toate năzdrăvăniile, însă crede că Dumnezeu are rezervată pentru el o frumuseţe de fetiţă.

„Dacă e să fiu tătic de fetiţă, o să fie o mare problemă. Pentru că o să fiu foarte strict. (…) Măi eu îmi doresc un copil. (…) Dacă mă întrebi pe mine, aş vrea să am un băieţel să îl antrenez. Pe de altă parte, văzând şi ce li s-a întâmplat prietenilor mei care se asemănă cu mine ca stil şi tip de viaţă, cred că Dumnezeu mi-a pregătit o domnişoară ca să îmi amintesc eu de toate răutăţile pe care le-am făcut domnişoarelor. Sunt pregătit şi de asta, dar o anunţ deja dacă va vedea acest material pe viitoarea mea fată că va avea un viitor foarte greu. Eu o să fac în aşa fel încât să mă menţin şi tot timpul tânăr şi probabil voi fi cu ea peste tot. Sigur!', ne-a spus Dorian Popa în exclusivitate.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter