Kevin Spacey, acuzat de harțuire sexuală. Actorul a recunoscut că este gay!

Publicat pe

În plin scandal, declanșat de acuzațiile de abuz sexual aduse de nenumărate actrițe de la Hollywood producătorului Harvey Weinstein, iată că apar și victimele de sex opus. Recent, Kevin Spacey a fost acuzat de harțuire sexuală de către Anthony Rapp, care ar fi fost abuzat de către celebrul actor la vârsta de 14 ani! Spacey și-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj pe Twitter și a făcut o mărturisire neașteptată!

 

Anthony Rapp susține că a fost agresat sexual de Kevin Spacey la vârsta de 14 ani.

 

Încurajat de valul de mărturii privind abuzurile sexuale de la Hollywood, o altă presupusă victimă a făcut confesiuni tulburătoare. De data aceasta însă, nu este vorba despre o femeie, ci despre un bărbat, actorul Anthony Rapp (cunoscut din Rent și Star Trek: Discovery), acum în vârstă de 46 de ani, care îl acuză pe celebrul actor Kevin Spacey că l-ar fi hărțuit sexual pe vremea când avea doar 14 ani.

 

Acuzațiile actorului sunt cu atât mai credibile cu cât el a vorbit despre asta de multe ori de-a lungul anilor, apropiații săi fiind la curent cu povestea. Rapp și Spacey au apărut împreună într-un spectacol pe Broadway și se pare că totul s-ar fi întâmplat după o petrecere dată de Spacey, bănuiala lui Anthony fiind că partenerul său de scenă, pe atunci în vârstă de 26 de ani, era beat…

 

Kevin Spacey și-a cerut scuze față de Anthony Rapp și a făcut o mărturisire surprinzătoare.

 

Rapp își amintește că, în seara fatidică, Spacey „stătea în pragul ușii, legănându-se într-un mod ciudat. Impresia mea, când a intrat în cameră, e că era beat. M-a luat pe sus ca un mire care își trece mireasa peste prag, dar, inițial, nu m-am agitat, pentru că nu mi-era clar ce se întâmpla. Iar apoi s-a întins peste mine'. În cele din urmă, Rapp s-a dezmeticit și s-a zvârcolit pentru a scăpa de Spacey, care încerca să-l seducă. Atunci avea doar 14 ani, însă ulterior, odată cu trecerea timpului, și-a dat seama cât de grav fusese tot ce i se întâmplase…

 


 

Cum, peste ani, zvonurile despre bisexualitatea lui Kevin Spacey s-au înmulțit, acuzațiile lui Anthony Rapp au căpătat greutate, așadar acesta s-a simțit obligat să-și ceară scuze față de mai tânărul său coleg, într-o postare complet surprinzătoare, pe Twitter: „Am mult respect și admirație față de Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât îngrozit să aflu povestea lui. Sincer vă spun, nu-mi amintesc întâmplarea, au trecut mai bine de 30 de ani de atunci. Dar dacă m-am comportat așa cum spune, îi datorez scuze sincere pentru ceea ce consider că a fost un comportament nepotrivit de bețiv și îmi pare rău pentru sentimentele care spune că l-au însoțit atâția ani. Chestia asta mă încurajează să spun și alte lucruri despre viața mea. Știu că circulă multe povești despre mine și că cele mai multe au fost alimentate de faptul că țin atât de mult la intimitatea mea. Fiind cel mai în măsură să vorbesc despre asta, mărturisesc că am avut relații romantice atât cu bărbați, cât și cu femei, iar acum am ales să trăiesc ca un bărbat gay. Vreau să fac față acestui lucru cu deschidere și onestitate, iar asta începe cu examinarea propriului meu comportament”.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter