Drake e cu J. Lo, dar visează la Rihanna

Publicat pe

Chiar dacă în prezent Drake are o relație cu Jennifer Lopez, se pare că acesta încă mai simte ceva pentru Rihanna. În timpul unui concert Drake le-a spus fanilor că Rihanna este o regină.

 

În ciuda relației pe care o are în prezent, se vede că Rihanna are un loc special în sufletul lui Drake.

În timpul unui concert  în seara de 1 februarie, cântărețul a afirmat că: „Dacă ai dat play unui cântec de-al Rihannei…ea este regina. Și dacă vrei ca o femeie să se simtă bine în pielea ei….Asta trebuie să faci, trebuie să dai play Rihannei.'

 

Nu este greu de imaginat ce satisfacție ar trebui să aibă cântăreața la auzul celor spuse de Drake. Mai ales că aceste cuvinte vin într-un moment destul de delicat luând în calcul faptul că Rihanna i-a dat atât lui cât și cântăreței Jennifer Lopez unfollow de pe mediile de socializare.

 

 

Drake și-a deschis sufletul în fața fanilor după ce și-a reluat prietenia cu Niki Minaj, după ce fostul iubit al rapper-iței i-a distanțat din motive necunoscute.

 

 

 

Bianca Ion

 

 

Citeste si: 

Rihanna e istorie! J. Lo ii intra pe sub piele lui Drake, la propriu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter