Rihanna e istorie! JLo îi intră lui Drake pe sub piele. La propriu...

Publicat pe

În 2011, la scurt timp după divorțul de Marc Anthony, când s-a combinat cu Casper Smart, dansatorul său cu 18 ani mai tânăr, Jennifer Lopez a șocat pe toată lumea. La finele anului trecut, diva de 47 de ani a recidivat, după despărțirea de mult mai tânărul său amant ea consolându-se tot cu un iubit care, la o adică, i-ar putea fi copil…

 

 

 

Noul cuplu de senzație din showbiz-ul american este format acum de Jennifer Lopez și rapper-ul Drake, între cei doi iubiți fiind nu mai puțin de 17 ani, dar, ținând cont că diva are niște forme absolut de invidiat și arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără, nu diferența de vârstă ar trebui să fie ultima ei grijă, ci… concurența. Și cum Drake a fost implicat anul trecut în relații relații romantice cu Rihanna, Serena Williams și Taylor Swift, aceasta nu e deloc de neglijat.

 

 

Conform HollywoodLife.com, un apropiat de-al lui Drake a afirmat că acesta nu glumește deloc atunci când vine vorba despre dragostea pe care i-o poartă divei și, ca atare, s-a decis să înlocuiască tatuajul pe care și l-a făcut de dragul Rihannei cu numele lui JLo. Se pare că rapper-ul, pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, dar mai ales pentru a înlătura orice posibilă suspiciune a iubitei lui, își va acoperi tatuajul cu rechin (el și Rihanna și-au făcut tatuaje identice, în septembrie anul trecut, care aveau o semnificație specială pentru cei doi îndrăgostiți). Numele actualei lui iubite urmează să acopere o poveste de dragoste care a început la fel de pasional. Pentru cât timp, asta rămâne de văzut.

 

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Citește și:

Jennifer Lopez, din nou îndrăgostită!

Jennifer Lopez, hot la 47 de ani

Jennifer Lopez- Mărturisiri emoționante despre copiii săi

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter