Jennifer Lopez, din nou îndrăgostită!

Publicat pe

Zvonurile conform cărora celebra Jennifer Lopez – binecunoscută atât pentru talentul ei, cât și pentru preferința sa pentru bărbați mai tineri – are un nou iubit au fost confirmate recent chiar de artistă pe un site de socializare. Da, Jennifer este într-o relație cu rapperul Drake și, da, el este mai tânăr ca ea cu 17 ani!

 

 

 

 

 

Anul trecut, Drake a fost, se pare, implicat în relații romantice cu Rihanna, Serena Williams, Taylor Swift, dar înainte ca 2016 să fi luat sfârșit pe lista sa a mai apărut un nume: Jennifer Lopez! În pofida zvonurilor din presă, care scoteau la iveală o relație romantică între cei doi, cu puțin timp în urmă reprezentanții artistei afirmau, la emisiunea Entertainment Tonight, că cei doi „doar își petrec timpul împreună” și „lucrează la un nou proiect muzical”.

 

 

Misterul s-a dezlegat însă mai repede decât anticipau chiar și apropiații celor doi, Jennifer (47) și Drake (30) fiind surprinși sărutându-se și dansând împreună la o petrecere în Las Vegas (Winter Wonderland Prom), unde, de altfel au fost și aleși regele și regina serii, comportamentul celor doi nelăsând niciun dubiu asupra poveștii de dragoste înfiripate între ei. De altfel, JLo și-a petrecut Anul Nou alături de Drake, fiindu-i alături acestuia la concertul din noaptea dintre ani.

 

 

 

Ulterior, cei doi au postat mai multe poze pe conturile lor de Instagram care fac mai mult decât o mie de cuvinte. Într-una dintre fotografii, Jennifer și Drake stau stâns îmbrățișați, pe canapea, ceea ce presupune că cei doi s-au decis să-și oficializeze relația. Se pare că șansele lui Casper, fostul iubit al lui JLo, de a intra din nou în viața divei – așa cum specula toată lumea – se apropie de zero. Probabil la fel de nemulțumită de noul cuplu din showbiz este și Rihanna, fosta iubită a lui Drake…

 

❤💕 @jlo #JenniferLopez #Drake #JLovers #DraLo

A video posted by Jennifer Lopez Follows ❀ (@jenniferlopezlove) on

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter