Incredibil cum a petrecut Dana Săvuică Sărbătorile de iarnă

Publicat pe

Proaspăt mutată în casă nouă după ce a redevenit de curând burlăciță, Dana Săvuică și-a petrecut Sărbătorile de iarnă într-un mod cât se poate de plăcut și incitant.

 

După ce a pregătit specialități delicioase pentru masa de Crăciun, Dana le-a relatat fanilor ei că plănuiește să petreacă Ajunul alături de fiica sa, Julie, prietenul acesteia și de simpaticul Sushi, cățelul ei, dorind să păstreze tradiția și să se bucure de prezența familiei în jur.

 

Frumoasa vedetă le-a dezvăluit fanilor în ziua de Crăciun fotografii de la brunch-ul la care a participat la hotelul Athenee Palace Hilton din inima capitalei.

 

Cât despre Revelion, maiestuoasa blondă s-a delectat cu muzica binecunoscutei formații Alphaville, venită la Iași pentru a concerta din nou în țara noastră. De altfel, vedeta a mărturisit, într-o postare publică de pe profilul de Facebook, faptul că este o fană autentică a formației pop germane încă de la începutul anilor 80, pe când era adolescentă și obișnuia să danseze nebunește pe melodiile consacrate ale trupei Alphaville.

 

 

La cumpăna dintre ani, Dana Săvuică s-a aflat în mediul ei, într-un cadru foarte elegant și strălucitor, la Palatul Sturza de la Miclăușeni, unde  a petrecut alături de câțiva prieteni.

 

 

Vedeta plănuiește ca în 2017 să participe la Săptămâna Modei din Argentina din luna martie și să călătorească în locuri pe care încă nu le-a vizitat, știindu-se faptul că Dana este o pasionată a călătoriilor și obișnuită cu astfel de experiențe încă din fragedă pruncie, pe când străbătea mapamondul alături de părinții ei, diplomați de profesie, vizitînd și chiar locuind vreme îndelungată în  cele mai exotice și fascinante colțuri ale lumii.

 

Alexandra Zarnescu, Foto: Facebook

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter