Dumnezeu a fost darnic cu ei: 13 cupluri spectaculoase la Met Gala 2018

Publicat pe de Oana Popoiag
Dumnezeu a fost darnic cu ei: 13 cupluri spectaculoase la Met Gala 2018Dumnezeu a fost darnic cu ei: 13 cupluri spectaculoase la Met Gala 2018

Met Gala a fost un adevărat spectacol nu doar prin dress code-ul 'trupuri divine: moda și imaginația catolică', pe care invitații l-au dus la alt nivel, ci și prin poveștile de dragoste ce s-au derulat și înfiripat pe covorul roșu. Se pare că se leagă noi idile la Hollywood…iată cele mai spectaculoase, dar și surprinzătoare cupluri de la Met 2018.

Oricât de savuroasă ar fi parada ținutelor la Met, și oricât ar fi Rihanna de spectaculoasă pe covorul roșu, tot dragostea 'vinde' cel mai bine.  Met Gala a fost evenimentul prin care unele vedete au ales să își confirme tacit noile idile, iar altele să își etaleze cele mai 'wow' creații.

Cupluri la Met 2018

Amal (40) și George Clooney (57) au fost, ca de obicei, în centrul atenției. A doua lor apariție la Met Gala a atras nu doar priviri, ci și hohote de râs. Întrebat de un reporter dacă nu le este greu să stea departe de gemenii Ella și Alexander, actorul a răspuns 'dar sunt cu noi, sub trena lui Amal'. Rochia cu trenă, la care Amal a ales în mod atipic să poarte pantaloni, este creația designerului britanic Richard Quinn.

Extrem de zgârciți cu aparițiile publice în calitate de cuplu, Irina Shayk (32) și Bardley Cooper (43) au făcut o mare excepție pentru Met. Părinții unei fetițe care a avut pe lume în martie anul trecut, supermodelul și actorul au făcut senzație pe covorul roșu, ea într-o creație Atelier Versace, el într-un costum Tom Ford. În fotografiile de pe covorul roșu sare în evidență inelul de logodnă al Irinei Shayk, un smarald încercuit de mici diamante.

Jennifer Lopez (48) și Alex Rodriguez (42) s-au 'asortat', purtând ambii creații Balmain pe covorul roșu, la care cântăreața a adăugat bijuterii Tiffany & Co. Ținutele lor vor fi ulterior licitate în cadrul unei strângeri de fonduri dedicate luptei împotriva virusului HIV.

Se pare că Elon Musk (46) nu încetează să ne surprindă. Nici când vine vorba de rachete, nici când vine vorba de femei. Fostul iubit al lui Amber Heard, prezentă și ea la eveniment, și-a făcut apariția la brațul cântăreței electropop de origine canadiană Grimes (30) , confirmând tacit relația cu aceasta, începută, umblă vorba, acum o lună. Jared Leto (46) și Lana Del Ray (32) au ridicat, de asemenea, semne de întrebare, cei doi venind împreună la Met. Ambii au luat foarte în serios dress code-ul, Jared fiind foarte credibil în rolul lui Iisus contemporan. Atât actorul cât și presupusa sa nouă iubită au purtat Gucci.

Kylie Jenner (20) a marcat,  alături de iubitul său, Travis Scott (26), a treia participare la Met și prima apariție oficială după ce a devenit mama, aducând-o pe lume pe Stormi, în luna februarie. Kylie a purtat o rochie Alexander Wang.

Foto: Hepta

Citește și:

Mândre-n toate cele cum e fecioara între sfinți și luna între stele: cele mai frumoase machiaje și coafuri de la Met Gala 2018

Cum a reușit Monica Anghel să slăbească 25 de kilograme: ' Am învățat că slăbești dacă mănânci'

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter