După ce s-a afișat cu iubitul în Dubai, Ramona Gabor a luat o decizie!

Publicat pe

Ramona Gabor a lăsat România, țara în care s-a născut, pentru Dubai, unde și-ar fi întâlnit bărbatul pe care îl aștepta de atât timp. Sora Monicăi Gabor a luat o altă decizie.

Vedeta se pare că a lăsat și Dubaiul pentru Statele Unite ale Americii, mai exact pentru Los Angeles. Ramona Gabor a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că s-a mutat peste ocean. 'Locuiesc între Los Angeles și Dubai. Nu am renunțat de tot la Dubai. În continuare este orașul meu de suflet', a mărturisit vedeta.

Ramona Gabor alături de iubit în Dubai

Tot pe rețelele de socializare, vedeta s-a afișat alături de iubit. Dacă până acum nu i-a arătat deloc fața bărbatului de lângă ea, Ramona Gabor i-a filmat umbra. Se pare că sora Monicăi Gabor este răsfățată de iubitul ei, lucru perfect vizibil pe rețelele de socializare. De pe Instagramul vedetei nu lipsesc cadourile scumpe și ieșirile la restaurante scumpe.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter