”Bătălia” inelelor de logodnă: Meghan Markle vs Prințesa Eugenie

Publicat pe
'Bătălia' inelelor de logodnă: Meghan Markle vs Prințesa Eugenie'Bătălia' inelelor de logodnă: Meghan Markle vs Prințesa Eugenie

Oglindă, oglinjoară, cine va avea cea mai frumoasă nuntă din țară? Invariabil, între nunta lui Meghan Markle și cea a Prințesei Eugenie, ambele programate anul acesta, au început comparațiile. Inelele de logodnă sunt, cum altfel, în topul listei.

 

După ce Prințesa Eugenie (27), fiica Ducesei de York și a Prințului Andrew, și-a anunțat săptămâna trecută logodna cu Jack Brooksbank (31), fost manager al unui club de noapte londonez, au început comparațiile. Nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry va avea loc în mai, în vreme ce nunta Prințesei Eugenie va avea loc în toamnă. Biserica va fi aceeași, Capela St George din Windsor. Până și firma de catering va fi, se pare, aceeași.

 

Inelul Prințesei Eugenie, mai costisitor decât cel al lui Meghan Markle

Cu inelele de logodnă, în schimb, lucrurile stau diferit. Inelul Prințesei Eugenie, cerută în căsătorie la poalele unui vulcan din Nicaragua, este 'împodobit' cu o piatră neobișnuită, un safir foarte rar, în nuanțe de roz-orange, care se găsește în Sri Lanka. Piatra are un nume imposibil, padparadscha (nr în traducere 'lotus înflorit'),  și o istorie bogată în simboluri, fiind asociată din cele mai vechi timpuri cu puritatea și frumusețea. Ca orice piatră rară, acest safir roz-orange este deosebit de valoros, iar când este înconjurat de diamante, ca în cazul inelului Prințesei, valoarea în cazul de față depășește 100 000 de lire sterline. Adică are un preț dublu față de inelul de logodnă pe care Harry i l-a oferit actriței de origine canadiană, conform experților în bijuterii.

 

Diamante din colecția personală a Prințesei Diana

Poate că bijuteria lui Meghan Markle (36), din aur galben cu trei diamante, nu depășește cu mult 50 000 de lire sterline, dar dintr-un anumit punct de vedere, are o valoare inestimabilă. Nu doar că Prințul Harry (33) s-a ocupat personal de design, dar a mai avut o idee care va face ca inelul să rămână în istorie. Dacă diamantul principal al bijuteriei e o nestemată din Botswana, loc cu semnificație sentimentală pentru cuplu, celelalte două sunt din colecția privată a Prințesei Diana, așa cum a mărturisit însuși Harry într-un interviu. Viitorul soț a ales mai departe aurul galben deoarece este preferatul lui Meghan Markle.

 

OK, cele două inele nu sunt atât de costisitoare, dacă stai să te gândești că inelul de logodnă pe care Beyonce l-a primit în 2008 de la Jay-Z valorează circa 5 milioane de dolari, dar nu orice poveste de dragoste devine basm.

 

Oana Popoiag

Foto: Hepta

Citește și:

Cupluri HOT la Premiile Grammy 2018

Meghan Markle se declară șocată de protocolul regal „ridicol'. Ce va fi obligată să facă de acum înainte!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter