Meghan Markle se declară șocată de protocolul regal „ridicol”. Ce va fi obligată să facă de acum înainte!

Publicat pe

În luna mai, va avea loc una dintre cele mai așteptate nunți ale anului, iar Meghan Markle și Prințul Harry au început deja să se pregătească pentru marele eveniment. Actrița, care provine dintr-un mediu complet diferit, se declară șocată de protocolul regal „ridicol', nefiind deloc încântată de ceea ce va fi obligată să facă în calitate de soție a prințului!

 

Până acum, povestea de dragoste dintre Meghan Markle și Prințul Harry a fost ca un basm cu prințese, însă iată că rigorile vieții de la Casa Regală încep să scoată la iveală și latura neplăcută, una plină de obligații și protocoale, care mai de care mai învechite. Meghan s-a convins recent că una e să devii logodnică de prinț și alta să înveți să devii membru al familiei…

 

Actrița în vârstă de 36 de ani se pregătește deja asiduu pentru viitorul eveniment și a intrat într-un fel de wedding bootcamp, unde învață tot ce este nevoie despre ziua nunții, dar și despre comportamentul ei în calitate de soție a Prințului Harry. Conform publicației Star, actrița a fost șocată să afle care sunt restricțiile, pe care le consideră „extrem de învechite și ridicole'.

 

Meghan Markle va trebui să meargă în urma Prințului Harry!

Una dintre regulile cărora Meghan trebuie să li se conformeze este cea conform căreia Harry trebuie să aibă mereu prioritate, ceea ce presupune că Meghan va trebui să meargă în urma lui la toate întâlnirile publice! De asemenea, Harry va trebui să răspundă primul, în timp ce lui Meghan i se va permită să răspundă „doar dacă i se vorbește'…

În plus, actriței îi va fi interzis să folosească telefonul mobil în plublic, acest lucru fiind considerat vulgar după standardele regale. Una dintre cele mai surprinzătoare restricții însă este cea conform căreia Meghan nu va avea voie să vorbească niciodată despre subiecte legate de frumusețe, fitness și diete. La cât de voluntară și de feministă o știm deja pe Meghan Markle, suntem convinși că, în anii ce vor urma, multe bariere vor cădea și multe tabuuri și restricții învechite vor dispărea de la Buckingham!

Meghan Markle se declară șocată de protocolul regal „ridicol'. Ce va fi obligată să facă de acum înainte!Meghan Markle se declară șocată de protocolul regal „ridicol'. Ce va fi obligată să facă de acum înainte!

Oana Pantazi

Foto: Hepta

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter