Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, mesaj impresionant pentru mama ei: ”Povara pe care ai trăit-o...”

Publicat pe

Astăzi este ziua de naștere a lui Ami, mama primei fetițe a lui Liviu Vârciu. Carmina i-a transmis un mesaj absolut impresionant ființei care i-a dat viață.

Pe una dintre rețelele de socializare, adolescenta a postat un mesaj care a impresionat pe toată lumea. Cuvintele pe care a ales să i le scrie mamei sale, cu siguranță au emoționat-o pe Ami Teiceanu.

'Cuvintele sunt scrum ieftin pe lângă sentimentele pe care le am atunci când te văd fericită. Știu că povara pe care ai trăit-o până acum, te-a ofilit precum floarea fără soare și îmi pare rău că nu puteam să îți înveselesc chipul lipsit de rid, în dățile când meritai să fii cea mai fericită. Te iubesc mult, mamă ! #lamultiani', este mesajul transmis de Carmina.

Carmina a ales să se mute în București alături de tatăl ei și de noua lui iubită, Anda Călin. Adolescenta a fost foarte fericită când a venit pe lume surioara ei.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, mesaj impresionant pentru mama ei: 'Povara pe care ai trăit-o...'Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, mesaj impresionant pentru mama ei: 'Povara pe care ai trăit-o...'

FOTO: Instagram, Libertatea

Diana Stamen 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter