Delia face parte din tribul Padaung. Iată dovada!

Publicat pe

Delia aste una dintre artistele de la noi care călătorește extraordinar de mult. Recent, artista a plecat în Thailanda, acolo unde se bucură de cea de-a treia vacanță pe anul acesta, pe contul ei de Instagram publicând o mare parte din experiențele de care se bucură în exotica țară asiatică. Însă, ultima fotografie postată a stârnit imediat curiozitatea fanilor ei.

 

De fiecare dată când călătorește, Delia se bucură din plin de cultura și obiceiurile locului în care se află, iar asta se reflectă nu doar în activitățile pe care le are și pe care le împărtășește cu cei peste 1 milion de urmăritori de pe Instagram, ci  mai ales în stilul vestimentar pe care îl adoptă. Aflată în Thailanda, pe lângă rochiile tradiționale pe care le îmbracă, artista și-a accesorizat gâtul cu celebrele spirale din alamă pe care le poartă femeile din tribul Padaung.

„Nu îmi vine să cred că ți.ai pus drăcia aia la gât. Nu a fost dureros?” a fost mesajul unuia dintre urmăritorii Deliei, la care artista a răspuns că ceea ce și-a pus ea este total diferit, accesoriul fiind creat special pentru turiștii care vor să se bucure de o experiență asemănătoare cu cea a femeilor-girafă, așa cum au fost poreclite femeile ale căror gâturi sunt împodobite cu aceste spirale de alamă.

Despre tribul Padaung și spiralele din alamă

În tribul Padaung, frumusețea femeilor este dată și de obiceiul acestora de a-și alungi gâtul, cu ajutorul unor spirale din alamă. Femeile încep să își înfășoare gâtul încă de pe la vârsta de cinci, șase ani, iar o dată la doi ani se mai adaugă câte un cerc. În felul acesta, când o femeie va ajunge la vârsta măritișului, gâtul acesteia va părea mai lung cu câțiva centimetri și va fi considerată mult mai atrăgătoare pentru noul soț.

Adina Vîlcea

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Meghan Markle se declară șocată de protocolul regal „ridicol'. Ce va fi obligată să facă de acum înainte!

Bobby Păunescu, în doliu! Mesajul trist transmis de afacerist

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter