Ei se iubesc cu foc pe Instagram! Cine sunt cuplurile care își declară iubirea pe rețelele de socializare!

Publicat pe

Love is all around! De când cu rețelele de socializare, fiecare pesroană își declară iubirea în fel și chip, așa că nici vedetele nu aveau cum să nu le arate fanilor cât de mult se iubesc. Dacă unii sunt mai discreți atunci când își fac declarații pe Instagram, alții sunt de-a dreptul siropoși și îi fac pe mulți să viseze la o iubire perfectă ca a lor.

Citește și: Vedetele din România care urmează să devină mame. Cât de stylish îşi poartă sarcina!

Emma Zeicescu a sărbătorit ziua fiului său printr-un pictorial emoționant

Antonia și Alex Velea sau Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt doar câteva dintre cuplurile care se iubesc cu foc și pe rețelele de socializare și adoră să își trimită mesaje de dragoste pe care toți cei care îi urmăresc să le vadă. Însă nu doar ei se numără printre cei care își declară iubirea pe Instagram sau Facebook. Dacă sunt sau nu relațiile lor perfecte, nu știm, însă cu siguranță știm că ele sunt cuplurile care adoră să își manifeste iubirea în public!

Ei se iubesc cu foc pe Instagram! Cine sunt cuplurile care își declară iubirea pe rețelele de socializare!Ei se iubesc cu foc pe Instagram! Cine sunt cuplurile care își declară iubirea pe rețelele de socializare!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter