Tatuajele vedetelor. Ce te faci când numele iubitului "expiră"?

Publicat pe

În anii 90, tatuajele au patruns și la noi, iar de atunci au devenit aproape un must-have, în special în lumea showbizului, nenumărate vedete alegând să-și permanentizeze momente importante din viață în locuri mai puțin vizibile. Ce te faci însă atunci când iubitul care credeai că-ți va fi alături „forever' devine istorie?

 

Ai un iubit nou, căruia simți nevoia să-i dovedești dragostea ta nețărmurită? Ți-a născut iubita un moștenitor și vrei să marchezi momentul? Îți iubești câinele și vrei să-l porți mereu aproape de tine sau pur și simplu vrei să demonstrezi că ești o persoană fină, intelectuală, înscriindu-ți pe epidermă citate din Seneca sau Lao Tse? Nimic mai simplu! Mergi la orice salon de tatuaje și-ți vezi visul cu ochii. Problemele intervin abia atunci când Făt-Frumos al tău fuge cu alta și tu ți-ai tatuat numele lui într-o zonă pe care n-o vede soarele sau când afli că citatul acela profund în chineză e, de fapt, un nume de meniu de la fast-food-ul din colț. Nu puțini sunt cei care, ulterior, și-au regretat deciziile, printre ei fiind și nenumărate vedete de peste ocean.

Citește și: Ei se iubesc cu foc pe Instagram. Cine sunt cuplurile care își declară iubirea pe rețelele de socializare!

Într-un top zece al celor care au făcut alegeri nefericite se află Johnny Depp, care s-a ales cu un „Winona Forever', devenit ulterior „Wino Forever”, pentru că relația nu a rezistat, Angelina Jolie, care și-a tatuat pe umărul stâng numele soțului ei, Billy Bob, de care a divorțat în 2003, Mark Wahlberg, care și-a regretat atât de mult decizia de a-și face tatuaje, încât și-a luat cu el și copiii atunci când a mers să și le șteargă, și Megan Fox, care nu a știut cum să scape mai repede de… Marilyn Monroe.

Citește și: Ele sunt vedetele care nu au făcut publice imagini cu copiii lor

Nici showbizul autohton nu face excepție, printre vedetele de la noi fiind câteva care au o adevărată colecție de tatuaje pe corp, iar în cazul unora, unicul regret e că nu dispun de mai multă piele… Connect-R are tatuat pe braț chipul părinților săi, Botezatu – un simbol kabbalistic și, mai nou, un dragon pe ureche (mama lui a fost de părere că e un vierme!), Mihaela Rădulescu – un citat în ebraică, Ruby are și ea 16 tatuaje, inclusiv o inimă pe care scrie mamaia, dar și un tatuaj în zona intimă, Adelina Pestrițu – nu mai puțin de 17 tatuaje și nu are de gând să se oprească, iar recordul în materie de opere de artă îl deține Alex Velea, care este o expoziție itinerantă. După ce a divorțat de Ana, prima soție, artistul și-a scos tatuajul care o reprezenta și l-a acoperit cu chipul Antoniei.

Citește și: Mihaela Rădulescu, Femme fatale pentru Victor Slav? Ce spune prezentatorul despre „diva de Monaco”

Ulterior, Velea a mai făcut o corectură – unul dintre cele mai spectaculoase tatuaje ale sale conținea o virgulă care a stricat totul, pentru că, atunci când și-a expus noua achiziție, artistul nu a stârnit admirația, ci râsul, pe spatele său scriind „Dumnezeu e, cu mine”. Ei bine, de data asta n-a fost… Măcar dacă tatuatorul ar fi pus virgula după Dumnezeu, atunci cel puțin trei sferturi dintre privitori nu și-ar fi dat seama. În timp, Alex a rezolvat problema, însă ne întrebăm cum s-a descurcat Sylvia, fosta soție a lui Andrei de la Alb-Negru, care își tatuase în zona inghinală numele artistului. Dat fiind că eliminarea unui tatuaj dintr-o astfel de zonă este extrem de dureroasă, nu ne rămâne decât să sperăm că artista și-a găsit un alt… Andrei.

 

Așadar, dacă aveți de gând să vă faceți un tatuaj, gândiți-vă în primul rând că s-ar putea să vă însoțească toată viața, că până la 60 de ani Costel forever' ar putea fi înlocuit de alți 30 de bărbați fatali, iar delfinul tatuat pe sân s-ar putea transforma într-o orcă…

Tatuajele vedetelor. Ce te faci când numele iubitului "expiră"?Tatuajele vedetelor. Ce te faci când numele iubitului "expiră"?

 

Oana Pantazi 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter