El și vara e pe val! Liam Hemsworth a făcut spectacol pe placa de surf, în Malibu

Publicat pe

Dacă unii aleg să se relaxeze pe plajă, la malul mării, Liam Hemsworth a ales sporturile extreme… sau cel puțin așa mi se pare mie. Actorul s-a bucurat de o zi de surf în Malibu.

Liam împreună cu fratele său, Luke Hemsworth, au început ziua foarte frumos și palpitant. Aceștia au fost fotografiți de paparazzi în timp ce făceau surf în Malibu, iar imaginile cu ei sunt senzaționale.

Liam Hemsworth pare să se descurce destul de bine cu placa pe apă. Îmbrăcat într-un costum special, actorul a făcut spectacol printre valurile oceanului alături de fratele său. Într-adevăr, nu au lipsit nici căzăturile, însă ce poate fi mai plăcut decât să îl privești pe frumușelul Liam în acțiune într-o zi plictisitoare de iunie.

În plus, acesta și-a dat costumul jos la un moment dat, ceea ce le-a bucurat pe domnișoarele care puteau să îi admire corpul bine sculptat.

Iată imaginile senzaționale cu Liam Hemsworth!

El și vara e pe val! Liam Hemsworth a făcut spectacol pe placa de surf, în MalibuEl și vara e pe val! Liam Hemsworth a făcut spectacol pe placa de surf, în Malibu

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Liam Hemsworth, îmbrăcat în rochie de Miley Cyrus de Valentines Day 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter