Alessandra Stoicescu – Ce surpriză frumoasă i-a făcut soţul ei la aniversarea de 4 ani a căsătoriei!

Publicat pe

Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu au trăit ieri o zi specială, cei doi sărbătorind 4 ani de la căsătoria lor.

 

Chiar dacă au fost ocupaţi toată ziua, Sergiu i-a făcut soţiei lui cea mai frumoasă surpriză, dăruindu-i un buchet cu aceleaşi flori pe care le-a avut şi în buchetul de la cununia civilă.

 

„Am sărbătorit noi prin muncă, dar surpriza e surpriza! Aceleași flori ca în buchetul pe care mi l-a făcut pentru cununie, acum 4 ani! That’s amore.. cum să egalezi asta?', a scris Alessandra copleşită de gestul soţului ei

 

Vedeta, care şi-a însoţit mesajul de hashtag-ul „#iubesc', a primit un superb buchet de trandafiri, cu care s-a pozat fericită, ea dezvăluind în acelaşi timp şi fotografii din urmă cu 4 ani de la Starea civilă. Alessandra radia atunci de fericire, într-o rochie roz, delicată, ea ţinându-şi emoţionată soţul de mână.

 

Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu sunt împreună de 5 ani şi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

 

Alessandra Stoicescu – Ce surpriză frumoasă i-a făcut soţul ei la aniversarea de 4 ani a căsătoriei!Alessandra Stoicescu – Ce surpriză frumoasă i-a făcut soţul ei la aniversarea de 4 ani a căsătoriei!

 

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter