Elena Băsescu a dus-o pe Anastasia la piscină

Elena Băsescu a dus-o pe micuța Anastasia la piscină, iar cei doi frățiorăi ai săi au fost extrem de încântați de ieșirea cu noul membru al familiei. Fiica fostului președinte al României și-a reluat activitățile la doar o săptămână după ce a născut, ceea ce înseamnă se simte foarte bine.

Elena Băsescu și-a dus cei trei copii la o piscină acoperită, unde au petrecut timp în familie. Vedeta este o mamă grijulie și stie ce este cel mai bine pentru copiii ei. Sofia și Traian Jr. s-au distrat la piscină alături de surioara lor de doar o săptămână, Anastasia.

Elena Băsescu și-a dus cei trei copii la piscină

Elena Băsescu și-a dus cei trei copii la piscină

Micuța era în cărucior, iar cei doi frățiori o plimbau pe marinea piscinei. Elena Băsescu este fericită să-și vadă copiii bucuroși și încearcă să îi facă mereu fericiți. Pare că fiica fostului președinte se recuperează destul de rapid după cea de-a treia sarcină, iar acum știe cu exactitate ce trebuie să facă și cum ai aibă grijă de cea mică.

Citește și: Elena Băsescu a publicat imagini cu Anastasia. Momente 'tată-fiică'

Interviu cu Elena Băsescu

Elena, puțini oameni te cunosc cu adevărat. Cum ești ca om? Cum te-ai schimbat de-a lungul anilor? Cum era Elena la 20 de ani și cum este acum?

La 20 de ani, eram mult mai idealistă şi mai încrezătoare în oameni. Acum, sunt mult mai realistă şi mai calculată. Sunt la vârsta la care contează foarte mult copiii, dar, peste doi, trei ani, când vor fi mai mari, vreau să dau un restart carierei mele. Ştii cum se zice: „forty is the new twenty'.

Cu siguranță că cea mai mare împlinire a ta sunt copiii. Dar… ai vreun regret? Ai schimba ceva dacă ai putea da timpul înapoi?

În viaţa sunt lucruri bune şi lucruri rele. Nu toate ies şnur aşa cum ţi-ai dori. Cine spune asta minte. Dar nu aş da timpul înapoi ca să schimb ceva. Pot să privesc mulţumită în urmă şi să spun „I did it my way'. Nu am stat niciodată agăţată într-o situaţie care mi-a provocat disconfort. Am avut mereu suficient respect de sine să închid acel capitol.

Care e cea mai importantă lecție de viață pe care ai învățat-o până acum?

Să nu te mulţumeşti niciodată cu prea puţin. Nu sunt instanţă morală, sunt conştientă că situaţia mea nu este perfect similară cu a altor femei, nu am pretenţia că tot ce spun are valoare de adevăr absolut, dar, dacă ar fi să dau un sfat unor femei divorţate, care îşi cresc singure copiii şi care au şi un serviciu stabil, aşa cum sunt eu, le-aş spune: compromisurile sfârşesc întotdeauna prin a compromite.

S-au spus, scris și speculat foarte multe lucruri despre tine. Cum reacționezi în fața răutăților?

După toate câte s-au spus despre mine de atâţia ani, mă lasă rece. Sunt absolut imună. Nu mă mai obosesc nici măcar să le dezmint. Sunt trecute la capitolul diverse. Trăiesc pentru familia mea şi pentru mine, nu simt nevoia să mă justific în faţa nimănui.

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro