Mario Fresh, melodie de rămas bun pentru Alexia Eram

Nu a mai rămas foarte mult timp, iar Mario Fresh și Alexia Eram se vor separa pentru o perioadă de timp, pentru că fiica Andreei Esca va pleca în Anglia să studieze. Artistul i-a dedicat iubitei sale o melodie de rămas bun, iar în videoclipul piesei joacă și Alexia.

Noua melodie a lui Mario Fresh se numește 'Dacă pleci' și este dedicată iubitei sale care urmează să plece să studieze în străinătate. Chiar dacă Alexia Eram va avea cinci luni de vacanță și vor face naveta, dorul va fi foarte mare. Fiica Andreei Esca a ales să plece în Anglia să urmeze facultatea dorită, după ce iubitul ei, Mario, a încurajat-o să facă acest pas important pentru ea și pentru cariera ei.

Reacția Andreei Esca după ce a ascultat melodia

Prezentatoarea de la ProTV are o relașie foarte bună cu fiica ei, dar și cu iubitul acesteia. Andreea Esca este foarte deschisă și îi susține necondiționat. „Hai că pleacă doar la şcoală 🙈😉…. Sau ce mai cântă Mario! Succes!”, a fost reacția Andreei Esca.

Andreea Esca este stresată în această perioadă, pentru că fiica ei susține examenul de Bacalaureat, care este extrem de greu la școala la care învață ea. 'Nu că este stresată, este terifiată. E foarte greu examenul de bacalaureat la școala la care merge ea. Au 13 materii la examenul de bacalaureat. Eu sunt și mai stresată, dar eu știu să păstrez aparențele. Eu o încurajez pentru că este o școală pe care și-a dorit-o. E bine să schimbi mediul. Cred că e bine și pentru dezvoltarea ei. Cât timp e în România este copilul Andreei Esca, ea știe foarte bine asta. Cred că este momentul să demonstreze. Și eu am fost copilul cuiva. Problema devine atunci când rămâi cu titulatura de copilul cuiva la vârsta de 30 de ani. Încă nu realizez. Poate mă vezi că fac naveta în fiecare weekend. O să fiu abonată la toate low cost-urile.', a declarat Andreea Esca.

Citește și: Andreea Esca este o mamă stresată. Alexia Eram va pleca în Anglia să studieze: 'Încă nu realizez'

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...