Andreea Esca este o mamă stresată. Alexia Eram va pleca în Anglia să studieze: ”Încă nu realizez”

Andreea Esca este o mamă stresată, iar astăzi, fiica ei, susține prima probă la examenul de Bacalaureat. După ce va termina cu examenele, Alexia Eram va pleca în Anglia, unde va studia la facultatea la care și-a dorit. Prezentatoarea TV este convinsă că se va topi de dorul fetei sale.

Andreea Esca și Alexia Eram au fost împreună la 'Vorbește lumea', unde au povestit despre planurile de viitor ale fiicei sale, dar și despre faptul că este foarte stresată din cauză că aceasta are examen la 13 materii.

'Nu că este stresată, este terifiată. E foarte greu examenul de bacalaureat la școala la care merge ea. Au 13 materii la examenul de bacalaureat. Eu sunt și mai stresată, dar eu știu să păstrez aparențele. Eu o încurajez pentru că este o școală pe care și-a dorit-o. E bine să schimbi mediul. Cred că e bine și pentru dezvoltarea ei. Cât timp e în România este copilul Andreei Esca, ea știe foarte bine asta. Cred că este momentul să demonstreze. Și eu am fost copilul cuiva. Problema devine atunci când rămâi cu titulatura de copilul cuiva la vârsta de 30 de ani. Încă nu realizez. Poate mă vezi că fac naveta în fiecare weekend. O să fiu abonată la toate low cost-urile.', a declarat Andreea Esca.

Alexia Eram va merge împreună și cu alți prieteni să studieze în Anglia, însă relația ei cu Mario va fi în siguranță pentru că cei doi se vor vizita. Mario este cel care a încurajat-o pe Alexia să plece să studieze în străinătate.

'O să mă duc în Anglia, lângă Londra. Acolo mi-am găsit facultate. Am 5 luni de vacanță pe an. O să fie bine relația cu Mario. O să facem naveta, o să vin eu, o să vină el. El m-a încurajat să merg pentru că a zis că este viitorul meu. Cred că o să vin și eu de aici, pentru că o să-mi fie dor.', a spus fiica Andreei Esca.

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram se gândesc la căsătorie. Fiica Andreei Esca este foarte îndrăgostită

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro