Mario Fresh și Alexia Eram se gândesc la căsătorie

Se iubesc mult, iar asta se vede de la o poștă. Mario Fresh și Alexia Eram se gândesc la căsătorie, chiar dacă abia au vârsta majoratului. Cei doi se cunosc de doi ani și parcă ar fi împreună de o viață. Fiica Andreei Esca este fericită lângă 'băiatul adoptiv' al lui Alex Velea.

Cei doi s-au cunoscut la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar Antonia. Mario Fresh s-a îndrăgostit pe loc de Alexia, iar de atunci au rămas împreună. Andreea Esca îl place foarte mult pe iubitul fiicei sale. Vara aceasta va fi una destul de grea pentru aceștia pentru că urmează examenul maturității, bacalaureatul.

„Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, era la un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă. Am făcut aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim? Fluturi în stomac, nu mai putea. Ne mai certăm, dar eu sunt foarte matur. Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră că vom scăpa de BAC. Eu nu vreau afară, am aici băieţii meu. Eu am împins-o să meargă afară, i-am spus că e vorba de cariera ei şi de viaţa ei ca om”, a spus Mario la Star Matinal.

Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh

Mario Fresh este un tip foarte romantic

Alexia Eram spune despre iubitul ei că este un tip romantic și îi aduce flori fără nicio ocazie. Ca în orice relație, între Alexia Eram și Mario Fresh mai există neînțelegeri, însă acestea trec foarte repede. „Mama îl place pe Mario pentru că e un băiat respectuos şi orice alegere fac, ea e de acord cu mine. Avem BAC-ul, avem emoţii şi după aia vacanţa de vară. Nu m-am decis unde vreau să studiez, dar cred că în Anglia şi stau 3-4 ani. Mario mă susţine întotdeauna orice aş face. E un tip romantic, vine cu un trandafir la mine şi chiar fără ocazie şi eu sunt romantică”, a spus Alexia. Fiica Andreei Esca și-ar dori să studieze în străinătate, însă asta nu înseamnă că relația lor se va termina aici.

Părinții lui Mario Fresh s-au cunoscut la vârsta de 15-16 ani, iar la vârsta de 20 de ani s-au căsătorit. Artistul vrea să le calce pe urmă acestora, iar Alexia Eram își dorește o poveste de dragoste la fel ca a lor. „E am luat stilul de la mama şi tata, încerc să iau ce e mai bun de la ei, se cunosc de la 15 ani, de la 16 ani au o relaţie, la 20 s-au căsătorit”, a  spus Mario. „Mi-aş dori să fie exact aceeaşi poveste şi la noi”, a adăugat fiica Andreei Esca.

Citește și: Fiica Andreei Esca, surpriză romantică din partea iubitului. Alexia Eram a filmat totul

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...