(P) Cel mai performant televizor de pe piață

Publicat pe

Cu toții ne dorim ultimul model de telefon, ultimul model de tabletă și ultimul model de laptop. Vrem să fim în trend cu cele mai noi descoperiri ale tehnologiei și vrem să profităm de tot ceea ce ne oferă.

Cele mai multe inovații apar în tehnologie, zilnic aplicațiile se actualizează și permanent apare câte un nou model de telefon menit să atragă clienții. Grație acestei dezvoltări impresionante a tehnologiei, viața noastă a devenit mult mai ușoară, informațiile sunt la orice pas și pot fi accesate oricând.

Astăzi vrem să vă prezentăm unul dintre cele mai performante televizoare de pe piață, un televizor inovativ, cu funcții impresionate care vrea să cultive plăcerea de a viziona firme și seriale la o calitate excepțională și la un preț accesibil pentru orice buzunar.

Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UJ634V, 4K Ultra HD

Principala calitate cu care se poate lăuda televizorul LG 55UJ634V este webOS 3.5, un sistem de operare simplu și intuitiv.

webOS 3.5 a avut parte de numeroase îmbunătățiri și permite accesul la un conținut premium de la cel mai populari furnizori de divertisment.

Producătorii pun la dispoziție și LG Content Store de unde utilizatorii pot descărca conținut suplimentar precum: jocuri, surse de știri și alte aplicații.

Panoul ISP 4K al televizorului LG UHD oferă culoare și contrast uniform chiar și la unghiuri mai largi de vizualizare. Active HDR (High Dynamic Range) oferă o gamă mai vastă de conținut HDR, optimizând conținuturile HDR10 și HLG pentru a oferi o experiență HDR excepțională.

Și în ceea ce privește capacitățile 4K, LG oferă 4k Upscaler pentru a amplifica rezoluția printr-o tehnologie de procesare a imaginilor de ultimă oră.

În ceea ce privește sunetul, LG 55UJ634V vine dotat cu Ultra Surround pentru a oferi o experiență de sunet superioară și a îmbogăți experiența de vizualizare.

Clienții pot opta și pentru LG Sound+ care integrează atât soluțiile software avansate de redare muzică integrate în webOS 3.5, cât și subwooferul dedicat pentru TV LG Telly Woofy. Toate acestea pentru un sunet impecabil!

Modul 360 view permite vizualizarea de conținut foto și video la 360 de grade și datorită controlului ușor și intuitiv cu ajutorul telecomenzii Magic Remote niciun detaliu nu este ratat.

De ce să optezi pentru LG 55UJ634V?

  • Pentru că vine la un preț accesibil în raport cu toate beneficiile pe care le pune la dispoziție
  • Pentru că este dotat cu cele mai noi actualizări și tehnologie de ultimă generație
  • Pentru că vine cu o garanție de 24 de luni, poate fi plătit în rate fără dobândă și beneficiezi de transport gratuit

Noi îl considerăm printre cele mai bune televizoare de pe piață si daca doresti sa il achizitionezi te anuntam ca pe Demax.ro il vei gasi la reducere!

Nimic nu e mai plăcut după o zi obositoare de muncă decât relaxarea în fața televizorului cu serialul preferat redat la cea mai mare calitate audio și video. Cu LG 55UJ634V poți redescoperi plăcerea de a petrece timp în fața televizorului până seara târziu.

(P) Cel mai performant televizor de pe piață(P) Cel mai performant televizor de pe piață
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter