Cătălin Cazacu, după Exatlon! Cum i-a schimbat viața concursul și în ce relații a rămas cu... Claudia Pavel!

Publicat pe

Zece zile au trecut de când s-a întors  în țară, după aproape cinci luni de Exatlon, Cătălin Cazacu fiind schimbat total. Ce decizii importante a luat după Exatlon și în ce relații a rămas cu Claudia Pavel? Aflați totul chiar de la ei, astăzi, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00.

A fost la un pas să intre în finala Exatlon, dar stresul, oboseala și surmenarea atât fizică, cât și psihică, și-au spus cuvântul. Cătălin Cazacu a ratat la mustață posibilitatea de a câștiga trofeul concursului, însă nu regretă nicio clipă că drumul lui s-a încheiat acolo. A fost o experiență unică în viață, care s-a reflectat asupra lui într-un mod cu totul și cu totul neașteptat. Dincolo de faptul că și-a testat limitele, că a legat prietenii pe viață, că a învățat să trăiască și… altfel, Cătălin Cazacu a avut parte și de schimbări pe plan personal, în timpul concursului. Mai exact, faptul că s-a apropiat mai mult de colega lui, Claudia Pavel, și că simpatia dintre ei a fost evidentă, l-a costat relația pe care o avea înainte de a pleca în Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat cu viața personală a campionului la motociclism, după Exatlon? În ce relații a rămas cu Claudia Pavel, la patru luni după ce solista a părăsit concursul și s-a întors în țară? Aflăm totul chiar de la el, astăzi, la emisiunea Interviurile VIVA!, ce se difuzează pe pagina de Facebook Revista VIV!, încwpând cu ora 14.00.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter