Elena Băsescu iubește din nou? Cine este bărbatul care ar fi cucerit-o pe fiica fostului președinte

Publicat pe

Elena Băsescu iubește din nou, sau cel puțin așa spun tabloidele care au surprins-o pe fiica fostul președinte în compania unui bărbat cu care și-ar fi petrecut toată noaptea.

Se pare că EBA a trecut peste divorțul de Syda și acum este pregătită pentru o nouă relație. Paparazzi Ciao au surprins-o pe brunetă în timp ce se întâlnea cu noul iubit noaptea, la ea acasă, pentru ca mai apoi să se plimbe toată noaptea pe străzile din București.

După ce a petrecut într-un club de fițe din București, Elena Băsescu a mers acasă acolo unde, la scurt timp, a apărut și presupusul iubit. Cei doi ar fi petrecut în jur de o oră în casă pentru ca mai apoi să dea o raita prin București cu mașina. În zorii zilei, EBA l-ar fi dus pe bărbat acasă la el și s-a întors singură la vila sa din Mihăileanu.

Cine este noul iubit? Potrivit tabloidelor, numele lui este Cătălin Toma și este patronul unui restaurant din București. Acesta este burlac de la începutul acestui an, când s-a despărțit de iubita cu care a avut o relație de 2 ani.

De când a divorțat, Elena Băsescu nu a fost văzută în compania altor bărbați, ci și-a dedicat tot timpul liber celor doi copii ai ei și pasiunilor sale.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter