Imagine de colecţie cu familia lui Cristiano Ronaldo! Cât mai are iubita fotbalistului până va naşte cel de-al patrulea copil al starului

Publicat pe

Cristiano Ronaldo a apărut recent într-o ipostază unică. Fotbalistul este alături de familia sa, mai exact alături de cei trei copii ai săi şi de iubita, Georgina Rodriguez, care va aduce pe lume cel de-al patrulea copil al starului. Ea este cea care trage atenţia, burtica de gravidă i-a crescut foarte mult.

Georgina Rodriguez este iubita oficială a lui Cristiano Ronaldo şi totodată femeia care va aduce în mod natural pe lume cel de-al patrulea copil al starului. Este pentru prima dată când va avea un copil alături de femeia pe care o iubeşte, căci gemenii şi Cristiano Jr. au mame surogat cu care nu mai păstrează nicio legătură.

Recent, Georgina Rodriguez a postat pe Instagram o imagine de colecţie. Ea şi Ronaldo îi ţin în braţe pe gemeni, iar Cristiano Jr. apare în mijloc, între ei. Toţi au zâmbetele până la urechi.

„Cuvintele nu sunt de ajuns' a scris Georgina în dreptul postării.

Conform ultimelor informaţii, aceasta va aduce pe lume o fetiţă la sfârşitul acestei luni. Georgina s-a întâlnit prima oară cu Cristiano, în vârstă de 32 de ani, într-un magazin de haine din Madrid, unde lucra, în 2016.

Georgina declara în urmă cu ceva vreme că se consideră o persoană dedicată familiei.

”În viaţa de zi cu zi, îmi place să am grijă de mine făcând sport şi ţinând o dietă echilibrată. Încerc că mănânc produse naturale şi să evit mesele grele şi urmez o dietă mediteraneeană. Nu urmez diete drastice pentru că îmi place să îmi fac din când în când poftele.Sunt realmente o persoană dedicată familiei. Iubesc copiii, natura şi animalele.”, a declarat ea pentru revista spaniolă Hola.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter